Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κουβέλης: Η Ευρώπη έχει ανάγκη ένα αποτελεσματικό ταμείο διάσωσης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής είναι κατώτερες των περιστάσεων και των αναγκών της Ευρώπης, καθώς είναι επικεντρωμένες στη δημοσιονομική πειθαρχία και απουσιάζει η οικονομική αλληλεγγύη, δήλωσε ο Φώτης Κουβέλης.

Οι αποφάσεις της Συνόδου Κορυφής είναι κατώτερες των περιστάσεων και των αναγκών της Ευρώπης, καθώς είναι αποκλειστικά επικεντρωμένες στη δημοσιονομική πειθαρχία και απουσιάζει η οικονομική αλληλεγγύη, δήλωσε ο πρόεδρος της Δημοκρατικής Αριστεράς, Φώτης Κουβέλης, για τα αποτελέσματα της Συνόδου Κορυφής.

Επισήμανε ακόμη ότι δεν υπάρχουν μέτρα για την ανάπτυξη και για την αποτροπή της ύφεσης που απειλεί τη χώρα μας και άλλες χώρες της Ευρώπης και δεν προσδιορίζεται ο δημοκρατικός έλεγχος των εθνικών κοινοβουλίων και του Ευρωκοινοβουλίου.

Τέλος, σημείωσε ότι η Ευρώπη χρειάζεται αποτελεσματικό ταμείο διάσωσης με επαρκή χρηματοδότηση, χρειάζεται ευρωομόλογα, χρειάζεται τη μεταφορά μέρους του χρέους στην ΕΚΤ, καθώς και την έκδοση χρήματος. «Η Ευρώπη που διεκδικούμε είναι μια Ευρώπη πολιτικά και οικονομικά ενοποιημένη».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment