PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κουκουλόπουλος: «Οι υπερχρεωμένοι δήμοι πρέπει να εφαρμόσουν μετατάξεις»


Στους 40.000 δημοσίους υπαλλήλους που μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχουν πάρει το χαρτί της εφεδρείας, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών.

Στους 40.000 δημοσίους υπαλλήλους που μέχρι το τέλος Οκτωβρίου θα έχουν πάρει το χαρτί της εφεδρείας, αναφέρθηκε ο υφυπουργός Εσωτερικών, Πάρις Κουκουλόπουλος στην “Κοινωνία Ωρα Mega”.

“Οι περισσότεροι είναι κοντά στη σύνταξη, από αυτούς 25.000 έχουν θεμελιώσει συνταξιοδοτικό δικαίωμα και άλλες 15.000 είναι κοντά στη σύνταξη” Πρόσθεσε ακόμη ότι “η επιλογή και κατάταξη των εφέδρων θα γίνει από το ΑΣΕΠ, ενώ τα κριτήρια επιλογής περιγράφονται σε σχετική εγκύκλιο”.

Ειδικά για τους εργαζόμενους στην τοπική αυτοδιοίκηση, ο υφυπουργός Εσωτερικών είπε: “Δεν έχουμε περιθώριο να κάνουμε πίσω. Οι υπερχρεωμένοι δήμοι θα πρέπει να εφαρμόσουν μετατάξεις εργαζομένων”. Όσο για την περίπτωση που κάποιος υπάλληλος δεν δεχθεί κάτι τέτοιο δήλωσε ότι θα πάει σε εφεδρεία.

Αναφερόμενος στο χαράτσι για τα ακίνητα που θα πληρώσουν οι καταναλωτές, μέσω της ΔΕΗ και στο τι θα γίνει με ανέργους και αναπήρους, ο κ. Κουκουλόπουλος εξέφρασε την πεποίθηση ότι: “τα περισσότερα προβλήματα θα αντιμετωπιστούν. Υπομονή να δούμε την τελική κλίμακα”.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μητσοτάκης – Ερντογάν: Εποικοδομητική συνάντηση αλλά και «καρφιά» στις δηλώσεις

Peristeri News

Τι προβλέπει η συμφωνία των Πρεσπών για την αλλαγή του ονόματος

Peristeri News

Πού ψηφίζετε στις Ευρωεκλογές 2024

Peristeri News

Leave a Comment