PeristeriNews.gr
Lifestyle

Kουμπάρα η Εφη Θώδη, νονά η Εύα Λάσκαρη


Η Εφη Θώδη «παντρεύει» τον ανιψιό της και η Εύα Λάσκαρη θα είναι η νονά στη βάφτιση που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο του γάμου.

Η Εφη Θώδη «παντρεύει» τον ανιψιό της και η Εύα Λάσκαρη θα είναι η νονά στη βάφτιση που θα ακολουθήσει μετά το μυστήριο του γάμου.

Το επόμενο Σάββατο, στην Αγία Τριάδα Γλυφάδας, λίγο πριν από τις 7.00 το απόγευμα ο ανιψιός της Εφης Θώδη θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την καλή του Κατερίνα Σοφρώνη και μετά το μυστήριο θα ακολουθήσει η βάφτιση της δεκάμηνης κόρης τους.

Το ζευγάρι θα ανταλλάξει όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης ενώπιων Θεού και ανθρώπων και φυσικά αναμένεται να δώσουν το «παρών» αρκετοί φίλοι του από τον χώρο της showbiz.

Από την μία το ζευγάρι και από την άλλη η νονά της μικρής, η οποία θα είναι, σύμφωνα με πληροφορίες, η Εύα Λάσκαρη.

Το μοντέλο και ηθοποιός θα δώσει στη νεοφώτιστη το όνομα Κωνσταντίνα από τη μαμά του γαμπρού που είναι και αδερφή της Εφης Θώδη.

Σε επικοινωνία με τη γνωστή τραγουδίστρια, η οποία ήταν πολύ συγκινημένη μιλώντας για τον ανιψιό της, μας είπε: «Είναι πολύ καλό παιδί και χαίρομαι πολύ που παντρεύεται. Είναι πολύ δουλευταράς και καλός πατέρας και φυσικά θα είμαι αυτή που θα τραγουδήσει στο γλέντι».

Οσο για το τι θα αφιερώσει στη νεοφώτιστη που θα πάρει και το όνομα της αδερφής της, η ερμηνεύτρια μας αποκαλύπτει: «Θα της αφιερώσω το “Γλύκα-γλύκα” και το τελευταίο μου τραγούδι “Μωρό μου”».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Παρατράγουδα πριν τον μεγάλο τελικό της Eurovision

Peristeri News

Eurovision: Η σειρά εμφάνισης των 26 χωρών στον μεγάλο τελικό

Peristeri News

Σε ιδιωτική κλινική η Δέσποινα Στυλιανοπούλου

Peristeri News

Leave a Comment