Ενδιαφέροντα

Κότταβος: Η ελληνική ταβέρνα που εντυπωσιάζει στο Περιστέρι

Μπορεί να μην έχει πολύ καιρό λειτουργίας αλλά η μοντέρνα ελληνική ταβέρνα «Κότταβος» στο Περιστέρι έχει αποσπάσει ήδη τις καλύτερες κριτικές από τους επισκέπτες της, αποκτώντας καθημερινά νέους θαυμαστές.

Η εξαιρετική διακόσμηση του χώρου που θυμίζει κάτι από παλιό παντοπωλείο και συνάμα η old fashion οπτική που δίνουν τα έπιπλα και οι συσκευές τόσο στο ισόγειο όσο και στο μεγάλο πατάρι θα σας κάνουν να νιώσετε σαν στο σπίτι σας.

Πρόκειται για ένα πολύ προσεγμένο μαγαζί που η κάθε λεπτομέρεια στο χώρο έχει τη δική της σημασία αφού μπορείτε να βρείτε από παλιές τηλεοράσεις μέχρι και αντίκες σερβάν που σε πολλούς θα επαναφέρουν αναμνήσεις της παλιάς Αθήνας.

Τόσο ο κάτω όσο και ο πάνω χώρος μπορούν να φιλοξενήσουν από ζευγάρια μέχρι και μεγάλες παρέες όπως και εκδηλώσεις.

Τα πιάτα του Κότταβου έχουν καθαρά ελληνικό χρώμα και τα προϊόντα είναι επιλεγμένα από μικρούς παραγωγούς όλης της Ελλάδας προσφέροντας μια μοναδική ποιότητα στη γεύση και την απόλαυση των επισκεπτών. Η υψηλή γαστρονομία παντρεύεται ιδανικά με τις προσεκτικά επιλεγμένες ποικιλίες κρασιών και μπύρας.

Η ελληνική μοντέρνα ταβέρνα «Κότταβος» αποτελεί σίγουρα μια από τις επιλογές μας για φαγητό στο Περιστέρι και σας προτείνουμε αν ακόμα δεν την έχετε επισκεφτεί, να το κάνετε ανεπιφύλακτα.

Tip: Ο Κότταβος διαθέτει εξαιρετικά πιάτα και για όσους δεν καταναλώνουν κρέας με πολλές και διαφορετικές επιλογές.

Κότταβος

Μιλτιάδου 14, Περιστέρι

210 57 57 997

FB: facebook.com/pg/Kottavos

Related posts

Ανακαινίστε το παιδικό δωμάτιο

Peristeri News

Τρόποι για να αποφύγετε τη μονοτονία στις καλοκαιρινές διακοπές σε νησί

Peristeri News

Τι είναι η αρθροσκόπηση ώμου και πως μπορεί να προληφθεί

Peristeri News

Leave a Comment