PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του M coffee & more στο Περιστέρι (photos)


Την τιμητική τους είχαν σήμερα τα αδέρφια Βαγγέλης και Αντώνης Μάντζαρης στα πλαίσια της εκδήλωσης των εγκαινίων του νέου τους καφέ, M coffee & more, στο Περιστέρι.

Τους Περιστεριώτες μπασκετμπολίστες τίμησαν με την παρουσία τους πλήθος κόσμου, οι οποίοι έδειξαν την αμέριστη αγάπη τους τόσο για τον Βαγγέλη όσο και για τον Αντώνη στηρίζοντάς τους σε μια διαφορετική από τα συνηθισμένα δραστηριότητά τους.

IMG_2220

Στα εγκαίνια βρέθηκαν ξεχωριστές προσωπικότητες μεταξύ αυτών ο Δήμαρχος Περιστερίου Ανδρέας Παχατουρίδης και οι Αντιδήμαρχοι Βασίλης Μπέτσης και Αναστάσιος Θεοδωράκος, ο προπονητής του Ολυμπιακού Γιάννης Σφαιρόπουλος και οι μπασκετμπολίστες Βασίλης Σπανούλης, Γιώργος Πρίντεζης, Κώστας Παπανικολάου, Ιωάννης Παπαπέτρου, Γιάννης Αθηναίου, Δημήτρης Αγραβάνης, Βασίλης Τολιόπουλος, οι μπασκετμπολίστες της ΑΕΚ Δημήτρης Μαυροειδής και Γιαννούλης Λαρεντζάκης, μπασκετμπολίστες και παράγοντες του Γ.Σ. Περιστερίου και πολλοί άλλοι.

IMG_2231

Όπως μπορείτε να καταλάβετε οι μπασκετμπολίστες δεν σταμάτησαν στιγμή να τραβούν φωτογραφίες με μικρούς και μεγάλους θαυμαστές με τους Σπανούλη και Πρίντεζη να τραβούν τα βλέμματα.

Το M coffee & more βρίσκεται στη Λεωφόρο Θηβών στο νούμερο 69 και σας περιμένει καθημερινά με τους μοναδικούς καφέδες και τις λαχταριστές γεύσεις.

Καλές δουλειές!

IMG_2245

IMG_2247

IMG_2253

IMG_2268

IMG_2270

IMG_2179

IMG_2196

IMG_2203

IMG_2218

IMG_2228

IMG_2233

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment