PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κως: Έρευνες της ΕΛΑΣ για ίχνη της 27χρονης


Άκαρπες παραμένουν οι έρευνες για τον εντοπισμό της 27χρονης από την Πολωνία που αγνοείται από το βράδυ της Δευτέρας στην Κω, με τις αρχές να εξακολουθούν πάντως να χτενίζουν την περιοχή, αναζητώντας στοιχεία που μπορεί να τους οδηγήσουν στα ίχνη της.

Αύριο Δευτέρα αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της ανακρίτριας ο 32χρονος από το Μπαγκλαντές ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία της αρπαγής και της γενετήσιας πράξης με άτομο ανίκανο προς αντίσταση.

Ο 32χρονος φέρεται να ήταν ο τελευταίος που είδε την αγνοούμενη, ενώ ο ίδιος – σύμφωνα με πληροφορίες – ετοιμαζόταν να φύγει από το νησί για την Ιταλία.

Ήδη από χθες βρίσκεται στο νησί κλιμάκιο του Τμήματος Ανθρωποκτονιών της ΕΛΑΣ καθώς πληθαίνουν οι ενδείξεις για εγκληματική ενέργεια.

Στο μικροσκόπιο των αρχών έχει μπει το κινητό τηλέφωνο της 27χρονης που εντοπίστηκε σε απόσταση 400 μέτρων περίπου από το σπίτι του συλληφθέντος, ενώ αναζητείται βιντεοληπτικό υλικό από κάμερες όπου μπορεί να έχουν καταγραφεί οι κινήσεις τόσο του 32χρονου όσο και της 27χρονης.

Όπως μετέδωσε η ΕΡΤ στο σώμα του συλληφθέντες φέρεται να βρέθηκαν ίχνη πάλης, ενώ στο σπίτι του – κατά την ίδια πηγή – εντοπίστηκαν ξανθές τρίχες και μπλούζα με κηλίδα αίματος.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment