PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις για τις συγχωνεύσεις σχολείων (video)


Από την σύσκεψη με τον Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, των εκπαιδευτικών και μαθητών

Για μια ακόμη μέρα, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων βγήκαν στους δρόμους της πόλης Περιστερίου, αντιδρώντας σφοδρά στις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας για τη συγχώνευση, την κατάργηση και την υποβάθμιση σχολικών μονάδων.

Σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχιακού γραφείου πραγματοποιήθηκε υπό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, εκπροσώπων της ΕΛΜΕ και δεκαπενταμελών μαθητών συμβουλίων, σύσκεψη και συζητήθηκε εκτενώς το μείζον πρόβλημα.

Απ’ όλους καταγγέλθηκαν οι απαράδεκτες προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα σχολεία της πόλης του Περιστερίου, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης έπεσαν προτάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Την Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα επανατεθεί το μείζον θέμα και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τους τρόπους αντίδρασης απέναντι στην αδιαλλαξία του Υπουργείου Παιδείας.

Στη σύσκεψη εκτός από τον Δήμαρχο και τους εκπαιδευτικούς φορείς συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης και η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή» Σοφία Αλεξοπούλου κ.α.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Βιωματικό εργαστήριο για Συμβούλους Σχολικής Ζωής στο 17ο Γυμνάσιο Περιστερίου

Peristeri News

Συνεδρίαση με τηλεδιάσκεψη στο Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου (9η)

Peristeri News

Το Δημοτικό Συμβούλιο Περιστερίου ζητά την απόσυρση του νομοσχεδίου για τις εξαρτήσεις

Peristeri News

Leave a Comment