Viber
PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κορυφώνονται οι κινητοποιήσεις για τις συγχωνεύσεις σχολείων (video)



Από την σύσκεψη με τον Δήμαρχο Περιστερίου Α. Παχατουρίδη, των εκπαιδευτικών και μαθητών

Για μια ακόμη μέρα, οι μαθητές και οι εκπαιδευτικοί των σχολείων βγήκαν στους δρόμους της πόλης Περιστερίου, αντιδρώντας σφοδρά στις προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας για τη συγχώνευση, την κατάργηση και την υποβάθμιση σχολικών μονάδων.

Σήμερα στις 11 το πρωί στην αίθουσα συσκέψεων του Δημαρχιακού γραφείου πραγματοποιήθηκε υπό του Δημάρχου Ανδρέα Παχατουρίδη, εκπροσώπων της ΕΛΜΕ και δεκαπενταμελών μαθητών συμβουλίων, σύσκεψη και συζητήθηκε εκτενώς το μείζον πρόβλημα.

blank

Απ’ όλους καταγγέλθηκαν οι απαράδεκτες προτάσεις του Υπουργείου Παιδείας για τα σχολεία της πόλης του Περιστερίου, ενώ στο τραπέζι της συζήτησης έπεσαν προτάσεις για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων.

Την Πέμπτη κατά τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα επανατεθεί το μείζον θέμα και αναμένεται να παρθούν αποφάσεις για τους τρόπους αντίδρασης απέναντι στην αδιαλλαξία του Υπουργείου Παιδείας.

Στη σύσκεψη εκτός από τον Δήμαρχο και τους εκπαιδευτικούς φορείς συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Παιδείας Θεόδωρος Αρβανίτης και η Επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Ενεργοί Πολίτες για την Ανατροπή» Σοφία Αλεξοπούλου κ.α.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Λαϊκή Συσπείρωση Περιστερίου: Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 4 Δεκεμβρίου 2025

Peristeri News

Περιστέρι: Κλειστά σχολεία, αθλητικοί χώροι και παιδικές χαρές

Peristeri News

Αναβάλλεται η εκδήλωση με την Έλενα Παπαρίζου – Νέα ημερομηνία στις 9 Δεκεμβρίου

Peristeri News

Leave a Comment