PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κοπή της πίτας των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι



Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ Περι-στερίου έγινε την Παρασκευή 28/2/2014 η κοπή της πίτας.

Στην κατάμεστη από κόσμο αίθουσα εκδηλώσεων του ΚΥΒΕ Περιστερίου έγινε την Παρασκευή 28/2/2014 η κοπή της πίτας των Ενεργών Πολιτών για την Ανατροπή στο Περιστέρι.

Στην εκδήλωση παραβρέθηκαν ο Γραμματέας του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας, οι Βουλευτές Δημήτρης Στρατούλης και Χαρά Καφαντάρη, τα μέλη της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Πέτυ Πέρκα, Γιάννης Τόλιος, Κωνσταντίνα Ναθαηλίδου, ο γραμματέας της Νομαρχιακής ΣΥΡΙΖΑ Δυτ. Αθήνας Θοδωρής Κουτσοθοδωρής, Δημοτικοί και Τοπικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι συλλόγων και πλήθος μελών και φίλων της παράταξης που ξεπέρασε κάθε προσδοκία.

Στον σύντομο χαιρετισμό του, ο υποψήφιος Δήμαρχος Περιστερίου Φώτης Κουγιουμτζής ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους και ανάλυσε τους στόχους και τις προτεραιότητες της παράταξης των Ενεργών Πολιτών και το όραμά τους για την πόλη του Περιστερίου λέγοντας χαρακτηριστικά ότι «μας ενώνει το όριο που λέγεται χαμογελαστός άνθρωπος» και «η επιδίωξη μας για ένα Περιστέρι ανθρώπινο και αλληλέγγυο, με τη συμμετοχή των πολιτών στις αποφάσεις του Δήμου». Εξέφρασε δε την πεποίθηση του ότι ο αγώνας για την επιστροφή του Δήμου Περιστερίου στους πολίτες θα είναι νικηφόρος και το Περιστέρι θα πάει ξανά Αριστερά!

Ο γραμματέας της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ Δημήτρης Βίτσας στο χαιρετισμό του εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι η νικηφόρα τριπλή μάχη στις επερχόμενες εκλογές και ιδιαίτερα αυτή των Ευρωεκλογών, θα δώσει την ευκαιρία στον λαό να βροντοφωνάξει την επόμενη ημέρα «Φύγετε τώρα, ήλθε η ώρα της Ανατροπής», ενώ τόνισε ότι πρέπει στο Περιστέρι να σταματήσουμε την μνημονιακή πολιτική που ντύνει με μανδύα αντιμνημονιακού λόγου ο απερχόμενος δήμαρχος κ. Παχατουρίδης, όπως αποκαλύφθηκε περίτρανα από τις συνομιλίες του με τη ΝΔ για το χρίσμα στην περιφέρεια.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Την Τετάρτη 22/5 η δεύτερη εκδήλωση του Δήμου για τα 90 χρόνια Περιστέρι

Peristeri News

Περιστέρι: Παιδικές παραστάσεις και κινηματογράφος στο κινηματοθέατρο «Κώστας Γαβράς»

Peristeri News

Leave a Comment