PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κοπή πίτας της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου (video)


Πραγματοποιήθηκε η κοπή πίτας του Πρωταθλητή και Κυπελλούχου Ελλάδος 2010

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε χθες η καθιερωμένη κοπή της πίτας της Πνευματικής Στέγης Περιστερίου. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί Περιστεριώτες και βέβαια και η Δημοτική Αρχή.

Παρών στην εκδήλωση ήταν ο Δήμαρχος της πόλης μας Ανδρέας Παχατουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Μαίρη Τσιώτα-Μάρκου, Βασίλης Μπέτσης, Τάσος Θεοδωράκος, Παναγιώτης Λύκος, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης Δημήτρης Κελάφας και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι Σάκης Ζορπίδης, Στυλιανός Κανέλλος, Αλέξανδρος Πλέστης, Βασίλης Μπάος και η Βιβή Φουντά.

Το μόνο που ζήτησε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αντώνης Μπέλλος από την Δημοτική Αρχή, είναι ένας νέος χώρος που θα στεγάσει την προσπάθεια των νέων αθλητών του συλλόγου αλλά και των πρωταθλητών σε πανελλήνιο επίπεδο που έχει η ομάδα.

Ο ήδη υπάρχων χώρος απέναντι από την Ξυλοτεχνία σίγουρα είναι πολύ μικρός και ακατάλληλος για ένα τόσο επιτυχημένο σύλλογο της πόλης μας, που φέτος κατέκτησε το πρωτάθλημα Ελλάδος, το κύπελλο και τον τουρνουά νέων.

Η μόνη ευχή που θα μπορούσε να δώσει κανείς σε αυτή την ομάδα είναι να συνεχίσει να βγάζει τόσο ταλαντούχους σκακιστές και να καταφέρει να καταξιωθεί και σε Ευρωπαϊκό επίπεδο.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέμπη: Φοιτητές ξανάγραψαν τα ονόματα των 57 θυμάτων μπροστά στον Άγνωστο Στρατιώτη

Peristeri News

Έγιναν δύο συλλήψεις μετά τον εμπρησμό στα Εξάρχεια

Peristeri News

Κακοκαιρία: Οι περιοχές που κινδυνεύουν με πλημμύρες σήμερα κι αύριο

Peristeri News

Leave a Comment