PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Κοπή πίτας της Περιφερειακής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών (video)


Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γ. Σγουρού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Κ. Παπαντωνίου έκοψε την πρωτοχρονιάτικη πίτα στο Περιστέρι

Παρουσία του Περιφερειάρχη Αττικής Γιάννη Σγουρού, ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών Κωνσταντίνος Παπαντωνίου έκοψε με τις ευλογίες του Μητροπολίτη κ. Χρυσόστομου την πρωτοχρονιάτικη πίτα του 2011, στις 3 Φεβρουαρίου το μεσημέρι, στις περιφερειακές υπηρεσίες επί της οδού Τρώων 1 και Χαλκίδος, στο Περιστέρι.

Εκτός από τις καθιερωμένες ευχές για τη νέα χρονιά, τόσο ο κ. Σγουρός, όσο και ο Παπαντωνίου έδωσαν μεγάλο βάρος στην εξυπηρέτηση του πολίτη και στην ανάγκη να υπάρξει ισόρροπη ανάπτυξη σ’ όλη την Αττική.

Ιδιαίτερα όσον αφορά την περιβαλλοντική επιβάρυνση που δέχεται από τη λειτουργία του ΧΥΤΑ και της επεξεργασία των λυμάτων, διατυπώθηκε ότι βρίσκεται σε εξέλιξη η δημιουργία νέων υποδομών.

Το «παρών» έδωσαν ο Βουλευτής Β΄ Αθηνών Λ. Μίχος, οι Δήμαρχοι Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, Αγ. Αναργύρων – Καματερού Ν. Σαράντης, Αιγάλεω Ν. Καρδαράς, Ιλίου Ν. Ζενέτος, Αγ. Βαρβάρας Γ. Καπλάνης, ο Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κ. Καράμπελας, οι Αντιπεριφεριάρχες Β. Κόκκαλης και Στ. Δήμου, ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Περιστερίου Δ. Κελάφας, ο Εκπρόσωπος της Ελάσσονος Μειοψηφίας της Περιφέρειας Μ. Γιομπαζολιάς, οι πρώην Δήμαρχοι Περιστερίου Θ. Δημητρακόπουλος και Ιλίου Β. Κουκουβίνος, Περιφερειακοί και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι φορέων και συλλόγων από τη Δυτική Αθήνα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Σε σκουπιδότοπους έχουν μετατραπεί σημεία στους Αγίους Αναργύρους και το Καματερό (pics)

Peristeri News

Ο Σάκης Κατσούλης νέος πρόεδρος στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Ορίστηκε η νέα διοίκηση του Πάρκου «Αντώνης Τρίτσης»

Peristeri News

Leave a Comment