PeristeriNews.gr
Δημοτικά

Κοπή πίτας και ενημέρωση γονέων στο Κοινωνικό Φροντιστήριο Περιστερίου



Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στις 12:30 μ.μ. θα γίνει, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομου.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου στον Ιερό Ναό της Ευαγγελίστριας στις 12:30 μ.μ. θα γίνει, παρουσία του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Περιστερίου Χρυσόστομου, κοπή της πίτας και ενημέρωση γονέων για το Πρώτο Κοινωνικό Φροντιστήριο στην πόλη μας. Στη συνέχεια θα δοθούν αναμνηστικά δώρα και εικόνες στους εθελοντές συμμετέχοντες καθηγητές.

Το Κοινωνικό Φροντιστήριο της πόλης μας μετρά 5 μήνες λειτουργίας. Σε αυτό φοιτούν σήμερα 100 μαθητές και μεταδίδουν τις γνώσεις τους αφιλοκερδώς 42 εθελοντές καθηγητές.

Καθημερινά είναι τεράστια η αγάπη και η φροντίδα των καθηγητών προς τα παιδιά που πραγματικά έχουν ανάγκη στη δύσκολη εποχή που διανύουμε. Η Παιδεία είναι δικαίωμα όλων, εκφράζει αντίσταση ζωής και δημιουργεί τους αυριανούς ελεύθερους πολίτες. Καμία οικονομική κρίση δεν θα σταθεί ικανή να δημιουργήσει κενά στην εκπαίδευση, να στερήσει τα όνειρα της νεολαίας, την ελπίδα για ζωή και την αξιοπρέπεια κάθε συμπολίτη μας. Όλοι μαζί θα είμαστε αλληλέγγυοι και όλοι μαζί θα ξεπεράσουμε κάθε δυσοίωνη κατάσταση που άλλοι δημιουργούν.

Ο επιστημονικός συντονιστής της πρωτοβουλίας

Υγείας και Παιδείας για το Περιστέρι

Γιώργος Βαθιώτης, καθηγητής MSc

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Δύο αδέλφια έφεραν τα χρυσά μετάλλια της Μαθηματικής Ολυμπιάδας στο Περιστέρι

Peristeri News

Σύσκεψη στον Δήμο Περιστερίου για την Πρωτοβάθμια Φροντίδα Υγείας και Πρόληψη

Peristeri News

Α. Παχατουρίδης: Έπεσαν τα πρώτα μπετά του νέου Πολιτιστικού Μεγάρου στο Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Leave a Comment