PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Κοντά στα πυρόπληκτα ζώα η Περιφέρεια Αττικής


Τη στήριξη της προς τα πυρόπληκτα ζώα της Αττικής που δοκιμάστηκαν και κινδύνευσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές δείχνει η Περιφέρεια Αττικής, συμβάλλοντας στο σημαντικό έργο των εθελοντικών φιλοζωικών οργανώσεων.

Ο Περιφερειάρχης Γ. Πατούλης μετέβη σήμερα στον χώρο υποδοχής πυρόπληκτων ζώων που έχει διαμορφωθεί στο Γαλάτσι σε χώρο που παραχωρήθηκε από το Δήμο Γαλατσίου, και παρέδωσε στην εθελοντική οργάνωση διάσωσης ζώων συντροφιάς «dogs voice», ζωοτροφές αλλά και χημικές τουαλέτες για τη διευκόλυνση της λειτουργίας της Δομής. Τον κ. Πατούλη συνόδευε ο Πρόεδρος της ΠΕΔΑ και Δήμαρχος Γαλατσίου Γ. Μαρκόπουλος.

Σε μία αντίστοιχη πρωτοβουλία χθες ο κ. Πατούλης μαζί με τον  Αντιπεριφερειάρχη Δυτικής Αττικής Λ. Κοσμόπουλο παρέδωσαν δωρεάν 2,5 τόνους ζωοτροφών σε φιλοζωικές οργανώσεις, σωματεία αλλά και εθελοντές της Δυτικής Αττικής, τα οποία παρέχουν την αναγκαία περίθαλψη σε όλα τα ζώα που έχουν ανάγκη.

Τις ζωοτροφές παρέλαβαν οι εθελοντές από τη Μάνδρα, το σωματείο «Αδέσποτες ψυχές Μάνδρας» και ο Φιλοζωικός Σύλλογος Προστασίας Οικόσιτων και Αδέσποτων Ζώων Ερυθρών, από τα Μέγαρα ο «Αδέσποτος Παλμός» και η Ζωοφιλική Ένωση Μεγάρων (ΖΕΜ) και από την Ελευσίνα το σωματείο «Αδέσποτα Μυστήρια».

Οι φιλοζωικές οργανώσεις και οι εθελοντές ευχαρίστησαν την Περιφέρεια και προσωπικά τον κ. Πατούλη για τη στήριξη επισημαίνοντας πως αυτή τη δύσκολη περίοδο, κάθε πρωτοβουλία στήριξης των ζώων που δοκιμάστηκαν από τις πυρκαγιές, είναι πολύτιμη.

Από την πλευρά του ο κ. Πατούλης επισήμανε σχετικά: «Σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάμε, είναι χρέος μας να δείξουμε έμπρακτα την αλληλεγγύη και τη στήριξη μας προς τα ζώα που κινδύνευσαν στις πρόσφατες πυρκαγιές. Είμαστε κοντά τους όπως και στις εθελοντικές φιλοζωικές οργανώσεις και σωματεία που προφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στην προσπάθεια διάσωσης και περίθαλψης των μικρών μας φίλων».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment