PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κοντά σε Μανούσο ο Ατρόμητος


Ο Ατρόμητος θα είναι όπως όλα δείχνουν η ομάδα που θα κερδίσει την υπογραφή του Γιώργου Μανούσου, που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά, με τις δύο πλευρές να είναι κοντά σε συμφωνία.

Πολύ κοντά στην ολοκλήρωση της μεταγραφής που θα τον ενισχύσει στην επιθετική του γραμμή είναι ο Ατρόμητος, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες είναι κοντά σε συμφωνία με τον Γιώργο Μανούσο.

Ο 29χρονος επιθετικός που έμεινε ελεύθερος από τον Πλατανιά για λόγους που δεν έχουν να κάνουν με την αγωνιστική του προσφορά, είχε δηλώσει ότι είχε αρκετές προτάσεις από τη στιγμή που δεν δεσμευόταν με τους Χανιώτες και φαίνεται ότι η ομάδα του Περιστερίου θα είναι το επόμενό του σπίτι.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Γιώργος Μανούσος βρισκόταν πάντα στα υπ’ όψιν των «κυανόλευκων» τις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους και φέτος όπως όλα δείχνουν θα υπάρξει και ο… γάμος μεταξύ των δύο πλευρών.

Αυτός αναμένεται να είναι και ο μοναδικός επιθετικός που θα υπογράψει το καλοκαίρι ο Ατρόμητος, με τους Αμπιόλα Ντάουντα και Μιχάλη Μπαστακό (που επιστρέφει από το δανεισμό του στον Ηρακλή) να είναι οι άλλοι οι δύο από το υπάρχον ρόστερ.

Παύλος Κουστέρης

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Leave a Comment