PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κων. Μητσοτάκης: Μόνη σωτηρία να ψηφιστεί μαζικά το «ναι»


Να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του «ναι» στην Ευρώπη και στο ευρώ, καλεί τον ελληνικό λαό ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός.

Να δώσει ένα ηχηρό μήνυμα υπέρ του «ναι» στην Ευρώπη και στο ευρώ, καλεί τον ελληνικό λαό ο επίτιμος πρόεδρος της Ν.Δ. και πρώην πρωθυπουργός Κων. Μητσοτάκης εν όψει του δημοψηφίσματος της Κυριακής.

«Μόνη σωτηρία σήμερα είναι, την Κυριακή να ψηφιστεί μαζικά το ναι στην Ευρώπη και στο ευρώ», υπογραμμίζει ο κ. Μητσοτάκης, προειδοποιώντας ότι αν επικρατήσει το «όχι» η Ελλάδα «θα ακολουθήσει τον δρόμο που προδιαγράφει το κλείσιμο των τραπεζών και η τεράστια οικονομική και κοινωνική ανωμαλία που ξεκίνησε χθες».

«Η χώρα θα φύγει υποχρεωτικά, από μόνη της, από το ευρώ και κατ’ επέκταση από την Ευρώπη. Είναι πρώτη φορά που οι Ευρωπαίοι το θέτουν τόσο καθαρά», σημειώνει και προσθέτει:

«Γι’ αυτό και καλώ όλους τους Ευρωπαίους δημοκράτες Έλληνες να πυκνώσουν τις τάξεις μας. Όχι μόνο όσους ανήκουν ή ψήφισαν τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα. Καλώ και τους παλιούς νεοδημοκράτες αγωνιστές, όπου κι αν βρίσκονται, εξοργισμένοι από όσα συνέβησαν, στους ΑΝΕΛ, στο ΣΥΡΙΖΑ, ακόμα και στην Χρυσή Αυγή, να πυκνώσουν τις τάξεις μας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αποφυλάκιση με όρους για τον Νίκο Μιχαλολιάκο

Peristeri News

Ψηφίστηκε ο νέος δικαστικός χάρτης της χώρας

Peristeri News

Γ. Φλωρίδης για Μάτι: Η δίκη έγινε με βάση τον ποινικό κώδικα του ΣΥΡΙΖΑ

Peristeri News

Leave a Comment