PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κολωνός – 12χρονη: Συνελήφθη 36χρονος


Σε νέα σύλληψη, την 5η κατά σειρά, προχώρησε η Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων για την υπόθεση βιασμού και μαστροπείας της 12χρονης κοπέλας από τον Κολωνό.

Αυτή τη φορά οι αστυνομικοί πέρασαν χειροπέδες σε έναν 36χρονο ο οποίος κατηγορείται ότι τουλάχιστον μία φορά βίασε -μετά από ραντεβού- το ανήλικο παιδί. Η έρευνα είναι σε πλήρη εξέλιξη και αναμένονται νέες συλλήψεις τις επόμενες ώρες.

Η ανακοίνωση της ΓΑΔΑ

Στο πλαίσιο διερευνώμενης υπόθεσης μαστροπείας στον Κολωνό, από την Υποδιεύθυνση Προστασίας Ανηλίκων της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, συνελήφθη δυνάμει εντάλματος, απογευματινές ώρες της 15-10-2022, από αστυνομικούς της ανωτέρω Υπηρεσίας, 36χρονος ημεδαπός κατηγορούμενος για γενετήσια πράξη με ανήλικο συμπληρώσαντα και μη τα 12 έτη, έναντι αμοιβής.

Ο 36χρονος φέρεται να απέκτησε επαφή με την 12χρονη ανήλικη μέσω διαδικτυακής εφαρμογής συνομιλιών και ακολούθως συναντήθηκε μαζί της στην περιοχή των Σεπολίων και προέβη στην ανωτέρω αξιόποινη πράξη, έναντι αμοιβής. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment