PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κολωνός – 12χρονη: Νέα συγκλονιστικά στοιχεία στο φως


Στο μικροσκόπιο των αστυνομικών αρχών βρίσκονται οι κάμερες ασφαλείας στο μίνι μάρκετ που διατηρούσε ο Ηλίας Μίχος, με τους αστυνομικούς να «ξεσκονίζουν» το υλικό που έχει καταγραφεί με τις επισκέψεις της 12χρονης στο μαγαζί.

Κάμερες στο υπόγειο του καταστήματος δεν υπάρχουν.

Η 12χρονη στην κατάθεσή της φέρεται να έχει αναφέρει τουλάχιστον τέσσερα μικρά ονοματα ανδρών ότι της βίασαν, πλην των δύο προφυλακισμένων, ενώ φέρεται να κατέθεσε ότι τα ονόματα των ανδρών τα είχε καταχωρημένα στο κινητό της με γυναικεία ονόματα.

Στην κατάθεσή της φέρεται να λέει:

-Σε εσένα έδιναν τα χρήματα, στο χέρι?

-Ναι

-Τι χρήματα σου έδιναν;

-50 ευρώ , κάπου εκεί.

-Ήταν διαφορετικές οι τιμές;

-Όχι,εκεί ήταν στα 50

-Τα 50 ευρώ τι τα έκανες μετά εσύ;

-Πήγαινα και τα έδινα σε αυτόν.

-Εδινες σε κάποιον άλλον;

-Όχι ποτέ, γιατί θα μου έλεγαν που τα βρήκες.

Όταν ήμουν στο σπίτι, δεν άνοιγα το τηλέφωνο. Έπαιζα μόνο παιχνίδια γιατί φοβόμουν μην δουν τα αδέλφια μου κάτι και το πουν στη μαμά μου.

Μίχος: «Η 12χρονη μου έστελνε φωτό και βίντεο…»

Στην απολογία του ο 53χρονος Ηλίας Μιχος ισχυρίστηκε οτι η 12χρονη ήταν εκείνη που του έστελνε φωτογραφίες και βίντεο… ενώ φέρεται να παραδέχθηκε ότι είχε με την ανήλικη σεξουαλική επαφή, όπως τη χαρακτηρίζει, 4-5 φορές στο μαγαζί του και μια στο σπίτι του, σε διάστημα που η γυναίκα του έλειπε σε διακοπές.

Όσον αφορά τα όπλα τα οποία βρέθηκαν στην κατοχή του, υποστήριξε ότι τα κατείχε για συλλεκτικούς λόγους.

«Είμαι συλλέκτης 32 χρόνια. Το όπλο που ανέφερε η 12χρονη το αγόρασα από έναν Σύρο το τύλιξα σε ένα πανί και το είχα ξεχάσει σε ένα συρτάρι».

Όσον αφορά τη μητέρα της 12χρονης, ο κατηγορουμενος ανέφερε ότι «πιστεύει πως ήξερε τι συνέβαινε» προσθέτοντας ότι «η 12χρονη μου είπε να της δώσω 50 ευρώ, για να τα δώσει στη μητέρα της, για να μας αφήσει να βγούμε, αλλά αυτό δεν έγινε».

Σύμφωνα με πληροφορίες στο λογαριασμό της μητέρας έχουν εντοπιστεί 2 επώνυμα εμβάσματα συνολικού ύψους 110 ευρώ, από λογαριασμό του Ηλία Μίχου, το μήνα Ιούλιο.

Σοφιανίδης: «Η 12χρονη με απειλούσε ότι θα με πάει στην αστυνομία»

Ο συγκατηγορούμενος του Μίχου, Γιάννης Σοφιανίδης, ο οποίος κατηγορείται ότι βίαζε το κοριτσάκι έναντι αμοιβής στην απολογία του φέρεται να ισχυρίστηκε: «Είχα μπει σε ένα τσατ γνωριμιών και γνώρισα την κοπέλα.. Αυτή μου είπε ότι έχει ανάγκη από χρήματα γιατί τα είχε πάρει κρυφά από τη μητέρα της και έπρεπε να τα επιστρέψει.

Όταν συναντηθήκαμε μου είπε να της δώσω 50 με 70 ευρώ και «από εκείνη ό,τι θέλω». Πήγαμε σε ένα ερημικό μέρος… Την άλλη μέρα με πήρε τηλ, της είπα δεν θέλω να μιλήσουμε και αυτή με απείλησε ότι θα πάει στην Αστυνομία γιατί είναι ανήλικη και μπλόκαρα το τηλέφωνο της…

Η 12χρονη με κάλεσε από άλλο τηλέφωνο και βρεθήκαμε και άλλες φορές. Σε άλλη συνάντηση, αποχώρησε για λίγο, και όταν επέστρεψε μου ανέφερε ότι έδωσε τα χρήματα στη μητέρα της. Στην ερώτησή μου πώς το δικαιολογούσε στη μητέρα της, αυτή του απάντησε ότι της έλεγε ότι φροντίζει μια θεία…

Ο κατηγορούμενος υποστήριξε ότι η ανήλικη «που έδειχνε για 17», πήγαινε μόνη της στα ραντεβού, ενώ αρνήθηκε ότι γνώριζε τον Μίχο.

Οι 212 υποψήφιοι «πελάτες»

Οι συνομιλίες από το προφίλ της 12χρονης με τους 212 υποψήφιους «πελάτες» (το οποίο φέρεται να διαχεριζόταν ο 53χρονος), γίνονταν μέσω διαδικτυακής εφαρμογής blindchat.

Σε αυτές, κατά πληροφορίες, αποτυπώνονται τόσο το e-mail αλλά και τα στοιχεία της PayPal κάρτας που χρησιμοποιούσαν.

Οι περισσότεροι από τους υποψήφιους πελάτες έχουν σήμερα «κατεβάσει» το προφίλ τους, ενώ κάποιοι από αυτούς φαίνονται να αρνούνται τις προτάσεις για συνεύρεση, με φράσεις όπως «είσαι ακόμα μικρή» κι «έχεις χρόνο για αυτά όταν μεγαλώσεις».

Τα μηνύματα μητέρας 12χρονης – Μίχου

Μετά τις αποκαλύψεις η μητέρα της 12χρονης αντάλλαζε μηνύματα με τον Ηλία Μίχο. Σε αυτά γράφει: «Με το ανήλικο ήθελες να πας; Θα βρω τη γυναίκα και το γιο σου. Όλα τα έχω, έχω χάσει πάσα ιδέα, ο τάφος σου θα γίνει. Με το 12χρονο ρε; Θα σε θάψω».

«Πάει η ζωή μου. Σε καλώ όλη νύχτα. Πήγαινες και στον Άγιο Αρσένιο ανώμαλε θα σου φάω το λαρύγγι, όλοι θα μάθουν τι είσαι».

Μιχος: Ηρέμησε έλα να τα πούμε.

– Να το ανοίξεις εκεί που πρέπει το στόμα σου εκει που θα σε πάρουν σηκωτό. Δεν τη γλιτώνεις σήμερα μας έχεις τρελάνει

Μιχος: Τα είπατε όλα στη γυναίκα μου οκ

Η μητέρα έστειλε στον κατηγορουμενο και ένα Σκρινσοτ με τις συνομιλίες του με το παιδί, όπου αυτός της λέει «θέλω να κάνουμε έρωτα» «κάνε μου…» «κανε… και στείλε μου βίντεο»

Μητέρα: Τι έχεις να πεις;

Μιχος: Οκ εγώ είμαι.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment