PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κόλλησε στη Λαμία ο Ατρόμητος, πάλι τα δικά της η διαιτησία


Δεν την έβγαλε… καθαρή στη Λαμία ο Ατρόμητος.

Οι Περιστεριώτες δεν παρουσίασαν το γνωστό τους φετινό πρόσωπο κόντρα στην ομάδα του Μπάμπη Τεννέ, θυμήθηκαν να μπουν στις συνθήκες του ματς μετά την γκολάρα του Πίτι στο 55’, αλλά το κακό όπως αποδείχθηκε είχε γίνει.

Οι φιλοξενούμενοι εκμεταλλευόμενοι και την αποβολή του Μπούντνικ στο 65’ πίεσαν αφόρητα τη Λαμία, βρήκαν το γκολ με το δώρο του Παπαδόπουλου στο 70’ και με πλασέ του Ντιγκινί, αλλά στη συνέχεια με μοιραίο παίκτη τον Ντάουντα, που έχασε αυτά που δεν χάνονταν, ο Ατρόμητος έμεινε στο 1-1.

Όλα τα… λεφτά ήταν το β’ ημίχρονο, με τον Πίτι να «εκτελεί» τον Γιαννιώτη με απευθείας εκτέλεση φάουλ, βάζοντας αυτομάτως «φωτιά» στο ματς. Στο 65’ ο Μπούντνικ αποβλήθηκε σωστά με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αλλά ο Σκουλάς έχει υποπέσει σε ένα τραγικό λάθος. Συγκεκριμένα, το χέρι που έκανε ο επιθετικός της Λαμίας που ήταν στο τείχος σε εκτέλεση φάουλ του Ντιγκινί, έγινε μέσα στην περιοχή της ομάδας του, αλλά ο ρέφερι (παρά το γεγονός ότι υπήρχε το σπρέι που έδειχνε που είναι το τείχος) έδειξε νέο φάουλ.

Το γκολ της ισοφάρισης ήρθε στο 70’ διά ποδός Ντιγκινί και από απίστευτο λάθος του Παπαδόπουλου, ενώ στη συνέχεια του ο Ντάουντα (που είχε ακόμα μία πολύ μεγάλη ευκαιρία στο 39’) πέταξε στα… σκουπίδια τις ευκαιρίες που του παρουσιάστηκαν.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τα γκολ και τις καλύτερες στιγμές του ματς, μέσα από τα επίσημα στιγμιότυπα της Nova.

Αξίζει να σημειωθεί μάλιστα ότι στο 73′ ο Σκουλάς χάρισε ξεκάθαρη κόκκινη στον Ασίγκμπα για εσκεμμένο πάτημα στον Γιαννούλη εκτός φάσης.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Λαμία (Μπάμπης Τεννές): Παπαδόπουλος –Ασίγκμπα, Πρίντετα (74′ Αναστασόπουλος), Αναστασιάδης – Βασιλαντωνόπουλος, Μπλάζιτς, Όμο, Παντελιάδης – Βάντερσον (84′ Καραγιάννης), Μπούντνικ, Ακόστα (37’ Πίτι)

Πάγκος: Μελίσσας, Παπαργυρίου, Τσούκαλος, Ορτέγκα

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Γιαννιώτης – Κιβρακίδης (80′ Σάκιτς), Καρασαλίδης, Χατζηισαΐας, Γιαννούλης – Μάντσον, Μπουσούλατζιτς (69′ Ούμπιντες) – Ντιγκινί, Βασιλακάκης (69′ Μπρούνο), Ουάρντα – Ντάουντα

Πάγκος: Μίρκοβιτς, Κυριακίδης, Νάτσος, Στρούγγης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Άνετο απόγευμα στην Πάτρα για το Περιστέρι που κρατάει την 3η θέση

Peristeri News

Ζωντανό για την πρόκριση το Περιστέρι που επικράτησε της Καρσίγιακα (vid)

Peristeri News

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Leave a Comment