PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Κολλημένος» στην κορυφή ο Ατρόμητος (video)


Ο Ατρόμητος αναδείχθηκε νικητής στο «θρίλερ» του Περιστερίου επικρατώντας του Αστέρα Τρίπολης με 3-2, στην αναμέτρηση με την οποία ολοκληρώθηκε η 7η αγωνιστική στη Super League.

Οι Περιστεριώτες έφτασαν τον ΠΑΟΚ στην πρώτη θέση (έχουν από 19 βαθμούς), το σκορ άνοιξε στο 42΄ με πέναλτι του Κουλούρη, ενώ οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν στο 57΄ με δυνατό σουτ του Βαλιέντε έξω από την περιοχή, που δεν άφησε περιθώριο αντίδρασης στον Μέγερι.

Στο 61΄ ο Γιαννούλης εκτέλεσε φάουλ και ο Μουνάφο σκόραρε σε βάρος της ομάδας του με κεφαλιά, για να γίνει το 2-2 στο 64΄ με τον Μανιά.

Το τελικό σκορ διαμόρφωσε στο 88΄ με κεφαλιά ο πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος από σήμερα (6 γκολ), ο ηρωικός Ευθύμης Κουλούρης.

Στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε ο Μάντσον, αλλά οι παίκτες του Κάναντι διατήρησαν χωρίς κόπο το υπέρ τους αποτέλεσμα. Να σημειωθεί πως πέρα από τον εντυπωσιακό Κουλούρη, εξαιρετικός ήταν και ο Μπάλας Μέγερι που έκανε τέσσερις καταπληκτικές αποκρούσεις και έπαιξε καθοριστικό ρόλο στην επικράτηση της ομάδας.

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (Νταμίρ Κάναντι): Μέγερι, Σάκιτς, Ρισβάνης, Χατζηϊσαΐας, Γιαννούλης, Μπούσουλατζιτς, Μάντσον, Ουγκράι (81′ Κωτσόπουλος), Βασιλακάκης (64′ Μούγιακιτς), Μπρούνο (81′ Ουμπίδες), Κουλούρης.

Αστέρας Τρίπολης (Σάββας Παντελίδης): Αθανασιάδης, Βλάχος, Πασαλίδης, Τριανταφυλλόπουλος, Μαρτίνεθ, Βαλιέντε (68′ Ιγκλέσιας), Καλτσάς, Τσιλιανίδης (46′ Μαρκ Φερνάντεθ), Μουνάφο, Τόνσο, Μανιάς.

Έξαλλοι πανηγυρισμοί στα αποδυτήρια από το Γιώργο Σπανό

Ο ιδιοκτήτης Γιώργος Σπανός και οι ποδοσφαιριστές του Ατρόμητου ξέσπασαν σε πανηγυρισμούς μετά το τέλος του αγώνα.

Δείτε το video που ανέβασε στον λογαριασμό του στο facebook μέσα από τα αποδυτήρια ο υπεύθυνος επικοινωνίας της ΠΑΕ, Χρήστος Γαλαριώτης:

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment