PeristeriNews.gr
Αθλητικά

«Κληρώνει» του Σα Πίντο στον Ατρόμητο


Η απογοήτευση στον Ατρόμητο από τον τρόπο με τον οποίο ολοκληρώνεται η σεζόν, δίνει τη σειρά της στην αποφασιστικότητα για τον προγραμματισμό και την υλοποίηση του σχεδιασμού για τη νέα σεζόν.

Παρ’ όλα αυτά, η εικόνα των τελευταίων εβδομάδων συμπεριλαμβάνεται στις αποφάσεις που θα πάρει η διοίκηση για το μέλλον κυρίως του έμψυχου δυναμικού, αφού είχε ξεκαθαριστεί από μέρους της ότι όλοι δίνουν εξετάσεις μέχρι το τέλος της σεζόν, ανεξάρτητα από το αν θα είχε επιτευχθεί ο στόχος της 6ης θέσης.

Ο πρώτος που θα καθίσει στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων είναι ο Ρικάρντο Σα Πίντο, με τον Πορτογάλο να επιθυμεί πάρα πολύ την παραμονή στον Ατρόμητο και την Ελλάδα.

Στην προκειμένη περίπτωση οι προθέσεις είναι… αμοιβαίες, αφού και ο Ατρόμητος έχει πάρει την απόφαση να προχωρήσει με τον Σα Πίντο στον πάγκο του. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιώργος Σπανός έχει… κουραστεί από τις συνεχείς αλλαγές προπονητών και είναι αποφασισμένος να στηρίξει τον νυν τεχνικό της ομάδας.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της Μεγάλης Εβδομάδας και εκεί θα συζητηθούν τα δεδομένα που θα υπάρχουν στην ομάδα για τη σεζόν 2017-18 (το αγωνιστικό πλάνο), προσεγγιστικά το μπάτζετ (αφού ακόμα δεν μπορούν να ειπωθούν επακριβώς τα νούμερα, λόγω της επικείμενης αναδιανομής των εσόδων) και φυσικά οι στόχοι, με δεδομένο ότι υποβιβάζονται 4 ομάδες.

Εφόσον υπάρξει ταύτιση απόψεων, τότε Ατρόμητος και Σα Πίντο θα πορευθούν μαζί και για τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Ο Βασίλης Σπανούλης καλύτερος προπονητής του Basketball Champions League

Peristeri News

Leave a Comment