Viber
PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλειστοί δρόμοι λόγω πορείας των εργαζομένων της «Ελληνικής Χαλυβουργίας»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία», οι οποίοι απεργούν εδώ και 47 μέρες.

Πορεία στο κέντρο της Αθήνας πραγματοποιούν αυτή την ώρα οι εργαζόμενοι στην «Ελληνική Χαλυβουργία», οι οποίοι απεργούν εδώ και 47 μέρες.

Οι εργαζόμενοι, κατευθύνονται προς το υπουργείο Οικονομικών και τη Βουλή, με αποτέλεσμα να είναι κλειστές αυτή τη στιγμή η Πανεπιστημίου και η Χαριλάου Τρικούπη.

Νωρίτερα, οι εργαζόμενοι είχαν συγκεντρωθεί στην Ομόνοια.

Οι εργαζόμενοι εκτός από τη συνέχιση της απεργίας τους προβλέπουν και συγκεκριμένες δράσεις.

Αποφάσισαν, επίσης, την Κυριακή να συμμετάσχουν στη συνέλευση της Επιτροπής Γυναικών ώστε να οργανώσουν μαζική παρέμβαση στο υπουργείο Εργασίας για να απαιτήσουν οικονομική ενίσχυση των οικογενειών τους από τον ΟΑΕΔ και κάλυψη των ενσήμων για τις ημέρες της απεργίας.

Επίσης, οι απεργοί θα προχωρήσουν την Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου σε συγκέντρωση στο υπουργείο Εργασίας. Το απόγευμα της ίδιας μέρας θα γίνει συναυλία αλληλεγγύης με γνωστούς καλλιτέχνες.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Εγκληματική οργάνωση πίσω από εκρήξεις και εκβιασμούς σε καταστήματα

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Σοκ με τη διακίνηση ναρκωτικών σε ανήλικους – Συνελήφθησαν 3 νεαροί (vid)

Peristerinews.gr Newsroom

Περιστέρι: Καταγγελία για επίθεση με μαχαίρι κοντά στο Μετρό

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment