• Τετάρτη, 28 Ιουλίου, 2021

Κλειστό και το Πάρκο Τρίτση

Peristeri News
Μαρ19/ 2020

Λιγοστεύουν οι ελεύθεροι χώροι της Δυτικής Αθήνας που παραμένουν ανοικτοί λόγω κορωνοϊού.

Στην απόφαση να παραμείνει κλειστό το πάρκο Τρίτση για προληπτικούς λόγους και για όσο διάστημα χρειαστεί, προχώρησε ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, όπως ανακοινώθηκε στην έκτακτη τηλεδιάσκεψη με δημάρχους της Αττικής.

Κεντρικό θέμα συζήτησης ήταν η πορεία εφαρμογής των μέτρων αντιμετώπισης της πανδημίας του κορωνοϊού και η διαχείριση ζητημάτων που προκύπτουν, καθώς επίσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι Δήμοι.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε και η αναγκαιότητα να ληφθούν περιοριστικά μέτρα μετακίνησης των πολιτών σε άλση, πάρκα και πνεύμονες πρασίνου, όπως ο Υμηττός και η Πάρνηθα, καθώς διαπιστώθηκε μεγάλη κινητικότητα πολιτών το περασμένο Σαββατοκύριακο.

Ο κ. Πατούλης επεσήμανε την ανάγκη λήψης περιοριστικών μέτρων και γνωστοποίησε ότι σε ότι αφορά στην Περιφέρεια, το πάρκο Τρίτση θα παραμείνει κλειστό για όσο διάστημα χρειαστεί.

Η ανακοίνωση του φορέα διαχείρισης

Σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς που βιώνουμε και με υψηλό το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συμπολίτες μας, η Περιφέρεια Αττικής, ο Πρόεδρος και τα μέλη του Φ.Δ. του Μητροπολιτικού Πάρκου Περιβαλλοντικών και Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων και Ανάπτυξης Κοινωνικής Οικονομίας «Αντώνης Τρίτσης» ανακοινώνουν πως το Πάρκο θα παραμείνει κλειστό μέχρι νεωτέρας, στα πλαίσια των προληπτικών μέτρων που εξήγγειλε το Υπουργείο Υγείας και με γνώμονα την υγεία όλων για την αναστολή της διασποράς του Κορωνοϊού. Μένουμε σπίτι για να προφυλάξουμε την οικογένεια μας, τους ανθρώπους που αγαπάμε και τους συνανθρώπους μας.