PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλειστή κρατούν οι αγρότες την Εθνική οδό σε Ισθμό και Νεστάνη


Kλειστή παραμένει για πολλοστή ημέρα η νέα εθνική οδός Αθηνών – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων του Ισθμού από αγρότες που διαμαρτύρονται για το ασφαλιστικό και το φορολογικό, ενώ πριν από λίγο έκλεισαν και την παλαιά εθνική οδό στο Καλαμάκι.

Από τον Ισθμό επιτρέπουν τη διέλευση μόνο για ασθενοφόρα και επείγοντα περιστατικά.

Όπως μεταδίδει το ΑΜΠΕ, στον Ισθμό οι οδηγοί από και προς την Αθήνα περνούν από μια παράκαμψη μέσα από το Καλαμάκι την οποία υπάρχει πληροφορία ότι οι αγρότες αργότερα ετοιμάζονται να κλείσουν.

Το μπλόκο του Ισθμού θα ενισχυθεί αργότερα και από άλλες επαγγελματικές τάξεις, μόλις ολοκληρωθούν οι απεργιακές συγκεντρώσεις στην Κόρινθο.

Κλειστά από την Τετάρτη το απόγευμα τα διόδια της Νεστάνης

Επίσης, από χθες Τετάρτη στις 6.00 το απόγευμα οι αγρότες έχουν κλείσει και τον αυτοκινητόδρομο Τρίπολης – Κορίνθου στο ύψος των διοδίων Νεστάνης και θα μείνουν εκεί τουλάχιστον έως σήμερα τα μεσάνυχτα. Η κυκλοφορία διεξάγεται από την παλαιά εθνική οδό μέσω Αχλαδόκαμπου.

Το μπλόκο των αγροτών στη Νεστάνη μετά τις συγκεντρώσεις που ξεκινούν σε λίγο στην Τρίπολη θα ενισχυθεί και από τους οδηγούς ταξί, που θα πάνε στα διόδια με τα αυτοκίνητά τους.

Σύμφωνα με τον ανταποκριτή του ΑΜΠΕ στην περιοχή, λόγω των κινητοποιήσεων, το ταξίδι από την Αθήνα ως την Τρίπολη, που διαρκεί υπό κανονικές συνθήκες δύο ώρες, τώρα ξεπερνά τις πέντε.

Στη Λακωνία οι αγρότες για δύο ώρες έκλεισαν και το δρόμο Κεραμωτή – Νεάπολη.

Επίσης, αγρότες με τρακτέρ από όλο το νομό κατευθύνονται αυτή την ώρα στη Σπάρτη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τι γιορτάζουν οι ορθόδοξοι Χριστιανοί σήμερα Μεγάλη Παρασκευή

Peristeri News

Ξεκίνησε και επίσημα η αντιπυρική περίοδος

Peristeri News

Δεν θα πραγματοποιηθεί δρομολόγιο Πειραιάς-Ηράκλειο της ΑΝΕΚ

Peristeri News

Leave a Comment