PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλειστή η ΔΟΥ Περιστερίου – Θετικός στον κορωνοϊό ο διευθυντής


Χαμός έχει επικρατήσει τις τελευταίες ώρες στη ΔΟΥ Περιστερίου με τον διευθυντή να έχει βρεθεί θετικός στον κορωνοϊό και τους υπαλλήλους να είναι έξαλλοι.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες ο διευθυντής της υπηρεσίας που εδρεύει στο Λόφο Αξιωματικών επέστρεψε στις αρχές του μήνα από νησί και πριν λίγες μέρες εμφάνισε συμπτώματα όπως πυρετό και βήχα.

Αρκετοί υπάλληλοι της υπηρεσίας του συνέστησαν να κάνει το covid-test για κάθε ενδεχόμενο κάτι που έγινε με χαρακτηριστική καθυστέρηση και ενώ ο διευθυντής επισκεπτόταν όλα τα τμήματα της ΔΟΥ.

Το τεστ που υποβλήθηκε ήταν θετικό και πλέον η ανησυχία στους υπαλλήλους της υπηρεσίας έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο.

Χθες και σήμερα όλοι οι υπάλληλοι έκαναν το τεστ μοριακού ελέγχου και τα αποτελέσματα αναμένονται τις επόμενες ώρες.

Όσον αφορά το διευθυντή της ΔΟΥ πληροφορίες αναφέρουν ότι οι υπάλληλοι συντάσσουν καταγγελία διότι υπέδειξε ανεύθυνη στάση και δεν προφύλαξε τους ανθρώπους της υπηρεσίας γυρνώντας πολλές φορές και χωρίς μάσκα μέσα στα γραφεία. Ενώ τη μέρα που είχε συμπτώματα αλλά και όταν βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό πήγε και πάλι στην υπηρεσία θέτοντας σε κίνδυνο όλο το προσωπικό.

Η ΔΟΥ Περιστερίου αναμένεται να παραμείνει κλειστή όλη την ερχόμενη βδομάδα όπου θα γίνει απολύμανση όλων των χώρων ενώ οι δεκάδες υπάλληλοι της αναμένουν με αγωνία τα αποτελέσματα των τεστ.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Μπαράζ εμπρησμών σε αυτοκίνητα στα Εξάρχεια (vid)

Peristeri News

Μαρία Καρυστιανού: Το ότι ζω δεν σημαίνει ότι υπάρχω, η οργή δυναμώνει

Peristeri News

Σοκ: Νέα ηχητικά και βίντεο λίγο πριν την τραγωδία στα Τέμπη

Peristeri News

Leave a Comment