PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κλείνουν και άλλοι σταθμοί μετρό και ΗΣΑΠ – Διακοπή σε δρομολόγια του Τραμ


Διεκόπησαν, με εντολή της Ελληνικής Αστυνομίας, και τα δρομολόγια του Τραμ από τη στάση «Αιγαίο» στη Νέα Σμύρνη έως το «Σύνταγμα», με «φόντο» την απαγόρευση συναθροίσεων που βρίσκεται σε ισχύ σήμερα λόγω της επετείου της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Κλειστοί πολλοί σταθμοί του μετρό και του ΗΣΑΠ

Κλείνουν και άλλοι σταθμοί στο κέντρο της Αθήνας με εντολή της αστυνομίας, με «φόντο» την επέτειο της δολοφονίας του Αλέξη Γρηγορόπουλου.

Πιο συγκεκριμένα, κλειστοί είναι από νωρίς το πρωί οι σταθμοί Ομόνοια, Πανεπιστήμιο, Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι, Βικτώρια και Σεπόλια στις γραμμές 1,2 και 3 του μετρό.

Την ίδια ώρα, στις 11πμ έγινε γνωστό πως έκλεισαν άλλοι τρεις σταθμοί -Αττική, Ευαγγελισμός και Μέγαρο Μουσικής.

Με νεότερη ενημέρωση της αστυνομίας έκλεισαν, επίσης, και οι σταθμοί Συγγρού Φιξ, Κόσμος, Δάφνη, Αιγάλεω, Ελαιώνας και Κεραμεικός.

Με την ίδια εντολή «ρολά» κατέβασαν και οι σταθμοί Κάτω Πατήσια, Άγιος Νικόλαος, Θησείο, Πετράλωνα και Καλλιθέα της γραμμής 1.

Οι συρμοί διέρχονται χωρίς να πραγματοποιούνται στάσεις.

Απαγόρευση συναθροίσεων

Σύμφωνα με την απόφαση του αρχηγού της ΕΛ.ΑΣ., απαγορεύεται στις συναθροίσεις να συμμετέχουν πάνω από τέσσερα άτομα και η απόφαση ισχύει από τις 5:00 της 6ης Δεκεμβρίου έως τα μεσάνυχτα της ίδιας μέρας.

Στην απόφαση προβλέπονται και κυρώσεις για 5.000 ευρώ διοικητικό πρόστιμο στα νομικά πρόσωπα και 3.000 στα φυσικά πρόσωπα ενώ παραμένει το πρόστιμο των 300 ευρώ σε όσους παραβιάζουν την απαγόρευση συμμετέχοντας σε δημόσιες συναθροίσεις.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτοκίνητο παρέσυρε και σκότωσε πεζό στο ύψος της Ιεράς Οδού

Peristeri News

Πόρισμα των κομμάτων για τα Τέμπη: Αύριο συνεδριάζει για τελευταία φορά η Εξεταστική

Peristeri News

Πόρισμα του ΣΥΡΙΖΑ για τα Τέμπη: Διαπιστώνει ποινικές ευθύνες του Κώστα Καραμανλή

Peristeri News

Leave a Comment