PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κλειδώνει την Τρίτη η παραμονή του Σα Πίντο στον Ατρόμητο


Ολοκληρώθηκε η πολύ σημαντική για τον Ατρόμητο συνάντηση ανάμεσα στον Ρικάρντο Σα Πίντο και τους Γιώργο Σπανό, Γιάννη Αγγελόπουλο με αντικείμενο συζήτησης την πιθανότητα συνεργασίας των δύο πλευρών για τη νέα περίοδο.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για απόλυτη ταύτιση απόψεων για την επόμενη μέρα της ομάδας, σύμφωνα με την οποία θα υπάρχει ριζική ανανέωση τόσο στο ρόστερ, όσο και στο οργανόγραμμα του συλλόγου, με τον ίδιο τον Πορτογάλο να συμφωνεί ότι χρειάζεται κάτι… φρέσκο για το μέλλον.

Τα πολλά συμβόλαια που ολοκληρώνονται δεν αφήνουν ούτως ή άλλως περιθώρια για κάτι διαφορετικό. Στον Ρικάρντο Σα Πίντο παρουσιάστηκαν και τα δεδομένα του μπάτζετ της νέας σεζόν (όχι επακριβώς, αφού ακόμα δεν έχει συμφωνηθεί η αναδιανομή των εσόδων στη Super League), στοιχείο στο οποίο επίσης συμφώνησε και ο τεχνικός των «κυανολεύκων».

Στο οικονομικό δεν υπήρξε ακόμα καμία συζήτηση, αλλά θεωρείται και από τις δύο πλευρές πολύ δύσκολο να μην υπάρξει συμφωνία σε αυτό το λεπτό ζήτημα, αφού και η διοίκηση και ο προπονητής γνωρίζουν τα δεδομένα της εποχής και επιπλέον δεν γνωρίστηκαν… χθες.

Μετά και τις σημερινές εξελίξεις, θεωρείται πλέον πολύ πιθανό το ενδεχόμενο να υπάρξει ανανέωση της συνεργασίας του Ατρόμητου με τον Ρικάρντο Σα Πίντο, κάτι όμως που θα επισφραγιστεί την Τρίτη που θα υπάρξει νέα συνάντηση και στην οποία θα πέσουν στο τραπέζι και τα νούμερα, ενώ έχει ζητηθεί από τον προπονητή μία πλήρης έκθεση τόσο για το ρόστερ (κάτι που το έχει ήδη κάνει), όσο και το προσωπικό, ώστε να διαπιστωθεί ποιοι θα είναι… κάτοικοι Περιστερίου και τη νέα σεζόν.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment