Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

«Κλειδώνει» η ημερομηνία των εκλογών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Η 20ή Σεπτεμβρίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ημερομηνία των πρόωρων εκλογών.

Η 20ή Σεπτεμβρίου θα είναι κατά πάσα πιθανότητα η ημερομηνία των πρόωρων εκλογών.

Σύμφωνα με πηγές που επικαλείται το ΑΜΠΕ, ο πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος προσανατολίζεται να μη συγκαλέσει τη σύσκεψη των πολιτικών αρχηγών, μετά την εξάντληση της διερευνητικής εντολής από τον πρόεδρο του τρίτου σε δύναμη κοινοβουλευτικού κόμματος, Παναγιώτη Λαφαζάνη, καθώς, κάτι τέτοιο δεν θεωρείται απαραίτητο, με δεδομένη την άρνηση των προέδρων του ΣΥΡΙΖΑ, των ΑΝΕΛ και του ΚΚΕ να προσέλθουν σε αυτή την σύσκεψη.

Πάντως, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο κ. Παυλόπουλος θα κάνει κύκλο τηλεφωνικών επαφών με τους αρχηγούς ή και συναντήσεων εάν κάποιος το ζητήσει, προκειμένου να καταγράψει τις προθέσεις τους.

Έτσι, εκτιμάται ότι την Πέμπτη το βράδυ ή την Παρασκευή το πρωί ο κ. Παυλόπουλος θα καλέσει την πρόεδρο του Αρείου Πάγου Βασιλική Θάνου, για να ορκιστεί ως υπηρεσιακή πρωθυπουργός και να αναλάβει την εντολή σχηματισμού κυβέρνησης. Αμέσως μετά θα διαλυθεί η Βουλή και θα ακολουθήσει η προκήρυξη των εκλογών για την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment