PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Τσίπρας και Μητσοτάκης διαγκωνίζονται ενώπιον των βιομηχάνων


Πυρά κατά του ΣΥΡΙΖΑ και της Ν.Δ. εξαπολύει το ΚΚΕ, σε σχόλιό του με αφορμή τις χθεσινές ομιλίες των κ. Τσίπρα και Μητσοτάκη στη γενική συνέλευση του ΣΕΒ.

«ΣΥΡΙΖΑ και Ν.Δ., Τσίπρας και Μητσοτάκης διαγκωνίζονται ενώπιον των βιομηχάνων για το ποιος από τους δύο μπορεί καλύτερα να υπηρετήσει την ανάκαμψη των κερδών τους και ταυτόχρονα να παραπλανήσει το λαό ότι δήθεν κι αυτός θα κερδίσει κάτι απ’ αυτήν την ανάκαμψη», αναφέρει το Κομμουνιστικό Κόμμα.

Η πραγματικότητα βέβαια, συνεχίζει το ΚΚΕ, «είναι τελείως διαφορετική: και ο ΣΥΡΙΖΑ και η ΝΔ τηρούν πιστά το πλαίσιο των επιταγών του κεφαλαίου και του 3ου μνημονίου, που από κοινού ψήφισαν, το οποίο προβλέπει περαιτέρω ανατροπή στα εργασιακά και συνδικαλιστικά δικαιώματα ως όρο της όποιας ανάπτυξης».

«Όσο δε για τις προτροπές του κ. Τσίπρα προς τους βιομήχανους να προστατεύσουν τα εργασιακά δικαιώματα, με εγγύηση μάλιστα τον Γιούνκερ και την Κομισιόν, που έχουν πρωτοστατήσει στην επιδείνωσή τους, ισχύει η λαϊκή ρήση ‘βάλαμε το λύκο να φυλάει τα πρόβατα’», σχολιάζει τέλος το κόμμα.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

«Δημοκράτες» το όνομα του κόμματος του Ανδρέα Λοβέρδου

Peristeri News

Πιερρακάκης: Πάνω από δέκα ξένα πανεπιστήμια ενδιαφέρονται για την Ελλάδα

Peristeri News

Αλ. Χαρίτσης: Η Αριστερά στον τόπο μας δεν είναι εφήμερη μόδα

Peristeri News

Leave a Comment