Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Θυσίες χωρίς ημερομηνία λήξης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Θυσίες χωρίς ημερομηνία λήξης «βλέπει» το ΚΚΕ με αφορμή τα πρόσθετα μέτρα που ζητούν οι δανειστές για το 2018 σε περίπτωση μη κάλυψης του στόχου για 3,5% πρωτογενές πλεόνασμα. 

«Το νέο πακέτο “προληπτικών μέτρων” που θα προστεθεί σ’ αυτό που ήδη διαπραγματεύεται η κυβέρνηση με τους θεσμούς, είναι η κυνική απόδειξη ότι οι θυσίες για το λαό, προκειμένου να θωρακιστεί η κερδοφορία και η ανάκαμψη του κεφαλαίου, θα είναι χωρίς ημερομηνία λήξης», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Το Κομμουνιστικό Κόμμα εκτιμά ότι «αυτά τα αντιλαϊκά μέτρα θα είναι και η προϋπόθεση για την όποια ρύθμιση του χρέους, που θα απελευθερώσει κεφάλαια μόνο για τη στήριξη των επιχειρηματικών ομίλων, υποθηκεύοντας επ’ άπειρο τη ζωή του λαού μας».

 


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment