Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια δεν είναι πραγματική ανακούφιση

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης διατύπωσε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο.

Επικρίσεις κατά της κυβέρνησης διατύπωσε το ΚΚΕ, σχολιάζοντας την τοποθέτηση του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στο πρώτο υπουργικό συμβούλιο, στην οποία, μεταξύ άλλων, τόνισε ότι θα δοθεί βοήθεια σε όσους βρίσκονται στα πρόθυρα της απελπισίας, στερούνται φαγητό, θέρμανση και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.

«Τα ψίχουλα προς την ακραία φτώχεια δεν αποτελούν πραγματική ανακούφιση για τα πλατιά λαϊκά στρώματα που υποφέρουν, ιδιαίτερα μάλιστα που την ίδια στιγμή διακηρύσσεται η συνέχιση του δρόμου των δεσμεύσεων στην ΕΕ, της συμφωνίας με τους εταίρους, των ισοσκελισμένων προϋπολογισμών και των μεταρρυθμίσεων, δηλαδή ανάλογου δρόμου μ’ αυτόν που έφερε το λαό στη χρεοκοπία» αναφέρει το ΚΚΕ στη σχετική του ανακοίνωση.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment