Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Σκηνικό εκφυλισμού από Ν.Δ.-ΣΥΡΙΖΑ στην προανακριτική

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τις εξελίξεις στην Επιτροπή Προκαταρκτικής Εξέτασης για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο σχολιάζει το ΚΚΕ.

Όπως σημειώνει, Ν.Δ. και ΣΥΡΙΖΑ «στήνουν σκηνικό εκφυλισμού στην προανακριτική επιτροπή, η βάση του οποίου είναι ο νόμος περί ευθύνης υπουργών και η ανάθεση στη βουλή ανακριτικών αρμοδιοτήτων».

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, από τη μια μεριά η Ν.Δ. «εμμένει σ’ ένα αίτημα εξαίρεσης που, παρά τους νομικούς του ισχυρισμούς, είναι ασυμβίβαστο με τη σύνθεση και λειτουργία μιας κοινοβουλευτικής επιτροπής».

Απ’ την άλλη μεριά, ο ΣΥΡΙΖΑ «αξιοποιεί την “πάσα” της Ν.Δ. για να συμβάλλει σε διαλυτικά φαινόμενα, που εμποδίζουν την ουσιαστική έρευνα, όπως είχε γίνει και στην προηγούμενη επιτροπή για τη Novartis».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κ. Μητσοτάκης: Μόνιμες αυξήσεις στις συντάξεις και 400 ευρώ – Μείωση ΦΠΑ στα προϊόντα περιόδου

Peristerinews.gr Newsroom

Εμπρηστική επίθεση με γκαζάκια στο γραφείο του Θάνου Πλεύρη

Peristerinews.gr Newsroom

ΠΑΣΟΚ: «Η κυβέρνηση επιχείρησε να πάρει τις περιουσίες των πολιτών νύχτα»

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment