Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Ο λαός να μην αποδεχτεί τους μόνιμους «κόφτες»

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

«Ο λαός δεν πρέπει να αποδεχτεί τους μόνιμους κόφτες στη ζωή και τα δικαιώματά του για χάρη της καπιταλιστικής ανάκαμψης και κερδοφορίας», αναφέρει το ΚΚΕ σε σχόλιό του για τη διαπραγμάτευση της κυβέρνησης με τους δανειστές.

Μεταξύ άλλων τονίζει ότι η κυβέρνηση «αν και δηλώνει ότι δεν θα νομοθετήσει νέα μέτρα για μετά το 2018, ήδη παζαρεύει με την Ε.Ε. και το ΔΝΤ το αφορολόγητο, τις συντάξεις, τις νέες συμφωνίες και δεσμεύσεις, μετά τη λήξη του τρέχοντος μνημονίου, χώρια όλα τα αντεργατικά που ετοιμάζει στο πλαίσιο της δεύτερης αξιολόγησης».

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, ο λαός «χρειάζεται να αντιπαλέψει την πολιτική της κυβέρνησης που είναι επί της ουσίας πολιτική και της ΝΔ, αλλά και των άλλων κομμάτων-συνεταίρων του μνημονίου, που σήμερα μεταμφιέζονται για να τον ξεγελάσουν».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Τσίπρας για επίδομα ανεργίας: «Σχέδιο Μητσοτάκη, όχι άποψη Μαρινάκη»

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης από Καστελλόριζο: 5.000 ευρώ για δημόσιους υπαλλήλους και νοικοκυριά

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment