PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Ασύστολη προπαγάνδα υπέρ των ναρκωτικών από την κυβέρνηση


Για «ασύστολη προπαγάνδα υπέρ των ναρκωτικών» κατηγορεί την κυβέρνηση το ΚΚΕ, σε ανακοίνωσή του με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας κατά των Ναρκωτικών.

«Η φετινή 26η Ιούνη, Παγκόσμια Ημέρα κατά των Ναρκωτικών στιγματίζεται από την ασύστολη προπαγάνδα υπέρ των ναρκωτικών, που ενορχηστρώνει η κυβέρνηση, αδιαφορώντας για τα ολέθρια αποτελέσματα της τοξικοεξάρτησης που σημαδεύουν τις ζωές χιλιάδων ανθρώπων, ιδιαίτερα νέων, τις οικογένειές τους και ολόκληρη την κοινωνία» αναφέρει συγκεκριμένα σε ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Όπως τονίζει το Κομμουνιστικό Κόμμα, «η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ προχωράει στην πλήρη απελευθέρωση της χρήσης ναρκωτικών, χωρίς να υπολογίζει ούτε καν τα στοιχεία της έρευνας του Ευρωπαϊκού Παρατηρητηρίου που δείχνουν ότι, σε χώρες που απελευθερώνουν τα ναρκωτικά, εκτοξεύονται οι δείκτες χρήσης, ειδικά στους μαθητές με ολέθρια αποτελέσματα».

«Ο νόμος που ψήφισε περί “φαρμακευτικής κάνναβης” χρησιμοποιείται για να περάσει η προπαγάνδα περί “αθώας κάνναβης”, η οποία μάλιστα θεραπεύει όλες τις αρρώστιες. Χωρίς τεκμηριωμένες έρευνες, χωρίς επιστημονικά συμπεράσματα για χρησιμότητα, παρενέργειες κλπ, έβγαλε συνταγές ο ΣΥΡΙΖΑ βάσει του τι ζητάνε, λέει, κάποιοι ασθενείς. Τόσο επιστημονικά. Ενώ με τους εκατομμύρια άλλους ασθενείς, που ζητάνε νοσοκομεία, γιατρούς, νοσηλευτικό προσωπικό, φάρμακα και αξιοπρεπή περίθαλψη, ουδείς ασχολείται» σχολιάζει το ΚΚΕ.

Καλεί τέλος το λαό και τη νεολαία «να παλεύουν με καθαρό μυαλό ό,τι ρημάζει τις ζωές τους, να ονειρεύονται μια νέα κοινωνία, χωρίς εκμετάλλευση, με ελεύθερους ανθρώπους, όπου καθένας θα μπορεί να βιώνει τα όνειρά του αληθινά και όχι να ζει, μέσω ουσιών, χίμαιρες που καταλήγουν στην καταστροφή του ίδιου, αλλά και όλης της κοινωνίας».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Στο Ελσίνκι ο Ν. Δένδιας για το φιλανδικό μοντέλο στρατιωτικής θητείας

Peristeri News

Κ. Μητσοτάκης: Η Ελλάδα είναι πάντα με την πλευρά του Διεθνούς Δικαίου

Peristeri News

Στ. Κασσελάκης: Βγήκα ενισχυμένος, όλο το στάδιο φώναζε το όνομά μου

Peristeri News

Leave a Comment