Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Αποκαλύπτεται το μέγεθος της φοροεπιδρομής

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Για νέα φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα κάνει λόγο το ΚΚΕ με αφορμή την αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ.

Για νέα φοροεπιδρομή στα λαϊκά στρώματα κάνει λόγο το ΚΚΕ με αφορμή την αποστολή των εκκαθαριστικών του ΕΝΦΙΑ.

«Το μέγεθος της φοροεπιδρομής αποκαλύπτεται και από το γεγονός του επιπλέον καταλογισμού 500 εκατομμυρίων ευρώ, από όσα αρχικά είχε προϋπολογίσει η κυβέρνηση», αναφέρει σε σχετική του ανακοίνωση.

Σύμφωνα με το Κομμουνιστικό Κόμμα, «η παρατηρούμενη τεράστια αύξηση των αντικειμενικών αξιών σε απομακρυσμένους οικισμούς, που οδηγεί σε υπερβολική φορολόγηση μιας μικρής αξίας ακίνητης περιουσίας επιβεβαιώνει την παραπάνω εκτίμηση».

Το ΚΚΕ ζητάει την πλήρη απαλλαγή της πρώτης, αλλά και δευτερεύουσας κατοικίας, που καλύπτει της στεγαστικές ανάγκες και τις ανάγκες αναψυχής της λαϊκής οικογένειας. «Να μην φορολογηθεί η αγροτική γη. Να φορολογηθεί η μεγάλη ακίνητη περιουσία», καταλήγει.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment