Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Άλλη μία ψεύτικη υπόσχεση η ελάφρυνση του χρέους

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Την εκτίμηση ότι η διαπραγμάτευση για ελάφρυνση του χρέους αποτελεί μία ακόμη ψεύτικη υπόσχεση της κυβέρνησης, εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας.

Την εκτίμηση ότι η διαπραγμάτευση για ελάφρυνση του χρέους αποτελεί μία ακόμη ψεύτικη υπόσχεση της κυβέρνησης, εκφράζει σε ανακοίνωσή του το Κομμουνιστικό Κόμμα Ελλάδας (ΚΚΕ).

Στην ανακοίνωση του ΚΚΕ τονίζεται χαρακτηριστικά ότι «μετά το ματωμένο πλεόνασμα και την έξοδο στις αγορές, η διαπραγμάτευση για την «ελάφρυνση» του χρέους αποτελεί το νέο επεισόδιο στο κυβερνητικό σήριαλ των ψεύτικων υποσχέσεων, για δήθεν ανακούφιση. Είναι περισσότερο από σίγουρο ότι η όποια αναδιάρθρωση του χρέους θα συνδυαστεί με νέα αντιλαϊκά μέτρα και μνημόνια διαρκείας που έχει αποφασίσει η Ε.Ε.».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Στο ΠΑΣΟΚ ο Ευάγγελος Αποστολάκης

Peristerinews.gr Newsroom

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment