Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

ΚΚΕ: Αφέλεια να θεωρηθεί ότι το παραλήρημα Ερντογάν είναι εσωτερικής κατανάλωσης

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Οι αναφορές του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν «εκφράζουν τις πάγιες επιδιώξεις της τουρκικής άρχουσας τάξης», επισημαίνει το Κομμουνιστικό Κόμμα σε σχόλιό του για τις δηλώσεις του επικεφαλής του τουρκικού κράτους σχετικά με το τουρκικό Εθνικό Συμβόλαιο του 1920.

Ο Περισσός εκτιμά ότι «θα ήταν πολιτικά επικίνδυνη αφέλεια, το νέο παραλήρημα και οι συνεχείς αμφισβητήσεις των συνόρων στην περιοχή, από τον πρόεδρο της Τουρκίας Ερντογάν, να θεωρούνται ότι γίνονται για εσωτερική κατανάλωση και μόνο, όπως καθησυχάζουν η κυβέρνηση, αλλά κι άλλες πολιτικές δυνάμεις στην Ελλάδα».

«Οι δηλώσεις αυτές εκφράζουν τις πάγιες επιδιώξεις της τουρκικής άρχουσας τάξης, ενταγμένες στο συνολικότερο πλαίσιο των ανταγωνισμών στην περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής και τον ρόλο που παίζουν ΝΑΤΟ, Ε.Ε. και ΗΠΑ στην περιοχή», συμπληρώνει το ΚΚΕ.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment