PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κινητοποίηση για να ακυρωθεί η κάρτα εισόδου στο στάδιο της Χωράφας στο Περιστέρι


Έξω από το στάδιο της Χωράφας στο Περιστέρι, με το σύνθημα «Στίβος ανοιχτός για όλο το λαό», αθλητές, κάτοικοι, σωματεία, φορείς και σύλλογοι της περιοχής πραγματοποίησαν συγκέντρωση τη Δευτέρα και διεκδίκησαν να ανοίξει τώρα για όλους το στάδιο και να ακυρωθεί η κάρτα εισόδου.

Στη συγκέντρωση μίλησε ο Θοδωρής Λιάπης, μέλος του ΔΣ της Ένωσης Γονέων Περιστερίου, ο οποίος ανέδειξε ότι η κάρτα εισόδου είναι το πρώτο βήμα για να εμπορευματοποιηθεί το στάδιο της Χωράφας, ένας από τους λιγοστούς χώρους που έχει ο λαός της Δυτικής Αθήνας για να αθληθεί, την ώρα μάλιστα που μέσα στην πανδημία αυξήθηκε ο ερασιτεχνικός αθλητισμός γύρω από το στίβο.

Στην συνέχεια το λόγο πήραν κάτοικοι, παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές, εκπρόσωποι σωματείων, ο σύνδεσμος φιλάθλων «Fentagin». Παραβρέθηκαν επίσης ο Γιάννης Πρωτούλης, περιφερειακός σύμβουλος Αττικής με τη Λαϊκή Συσπείρωση, Δημοτικοί Σύμβουλοι της Λαϊκής Συσπείρωσης Περιστερίου και η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου.

Κατά την κινητοποίηση συγκροτήθηκε Επιτροπή Αθλούμενων Χωράφας, όπου θα παρέμβει στο σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Περιστερίου.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Έκρηξη από γκαζάκια στην είσοδο κολλεγίου στον Ταύρο

Peristeri News

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Leave a Comment