PeristeriNews.gr
Δυτική Αθήνα

Κινητοποιήσεις στον Δήμο Χαϊδαρίου για την κατάργηση 4 λεωφορειακών γραμμών



Άμεση ήταν η αντίδραση του Δημάρχου Δ. Μαραβέλια στην αιφνιδιαστική απόφαση του ΟΑΣΑ να καταργήσει από τις 23 Ιουλίου τις λεωφορειακές γραμμές (802, 803, 804 και 812) που εξυπηρετούν τους κατοίκους

Άμεση ήταν η αντίδραση της Δημοτικής Αρχής Χαϊδαρίου στην αιφνιδιαστική απόφαση του ΟΑΣΑ να καταργήσει από τις 23 Ιουλίου, τέσσερις λεωφορειακές γραμμές (802, 803, 804 και 812) που εξυπηρετούν τους κατοίκους του Χαϊδαρίου.

Ο Δήμαρχος Χαϊδαρίου Δημήτρης Μαραβέλιας, με τη φυσική του παρουσία αλλά με επιστολή στον Πρόεδρο και τα Μέλη του ΔΣ του Οργανισμού, εξέφρασε την έντονη αντίθεση του στην άδικη απόφαση του ΟΑΣΑ, ζητώντας την άμεση ανάκληση της.

Συγκεκριμένα, ο κ. Μαραβέλιας στην επιστολή του, υπογραμμίζει τα εξής:

«Με έκπληξη πληροφορηθήκαμε την αιφνιδιαστική απόφαση του οργανισμού σας να διακόψει εν μέσου θέρους, τέσσερις γραμμές (802, 803, 804 και 812) που εξυπηρετούν εκατοντάδες κατοίκους του Δήμου Χαϊδαρίου.

Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε πως για μια τόσο σοβαρή υπόθεση, ελήφθη απόφαση ερήμην του Δήμου και των φορέων της πόλης.

Η άδικη αυτή απόφαση, δημιουργεί μεγάλο πρόβλημα στην τοπική κοινωνία, καθώς δεν υπάρχει εναλλακτική λύση για τους κατοίκους της πόλης μας, προκειμένου να μεταβούν στην Αθήνα, τον Πειραιά, στους πλησιέστερους σταθμούς του Μετρό αλλά και σε άλλους προορισμούς και από εκεί να προωθηθούν στην εργασία τους ή όπου αλλού επιθυμούν να μετακινηθούν.

Το Χαϊδάρι δεν μπορεί να δεχθεί και αυτή την κοινωνικά άδικη αντιμετώπιση, και σας ζητά να αναθεωρήσετε άμεσα την απόφαση σας αυτή, που έχει προκαλέσει μεγάλη και δικαιολογημένη αντίδραση στους πολίτες μας».

Παράλληλα ο Δήμος Χαϊδαρίου ετοιμάζεται να προχωρήσει σε κινητοποιήσεις, προκειμένου να ανατραπεί η απόφαση αυτή που πλήττει καίρια τους κατοίκους της πόλης.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!





Related posts

Ξεκινούν οι εγγραφές στους παιδικούς σταθμούς του Δήμου Ιλίου

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: 76,8 εκατ. ευρώ από την Περιφέρεια Αττικής για περισσότερα από 30 έργα πνοής στη Δυτική Αθήνα

Peristeri News

Τι γίνεται με την αντιπυρική προστασία στο Πάρκο Τρίτση (pics)

Peristeri News

Leave a Comment