PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κινητοποιήσεις έξω από συμβολαιογραφικά γραφεία στην Αθήνα


Κινητοποίηση έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Θεμιστοκλέους πραγματοποιούν μέλη της Λαϊκής Ενότητας και του ΕΠΑΜ αντιδρώντας στους ηλεκτρονικούς πλειστηριασμούς. Δεν έλειψαν και μικροεντάσεις με αστυνομικούς. Συγκεντρωμένοι πέταξαν και αυγά.

Το κίνημα «Δεν Πληρώνω» πραγματοποίησε συγκέντρωση έξω από συμβολαιογραφικό γραφείο στην οδό Μπόταση, ενώ στο σημείο έφτασαν αστυνομικές δυνάμεις.

Νωρίτερα, διευκρινίσεις όσον αφορά τους σημερινούς πλειστηριασμούς στο κέντρο της Αθήνας στην περιοχή της Σόλωνος και σε σχέση με τη συγκέντρωση διαμαρτυρίας συλλογικοτήτων, είχε δώσει ο Συμβολαιογραφικός Σύλλογος Εφετείων Αθηνών-Πειραιώς-Αιγαίου & Δωδεκανήσου.

«Πρόκειται για τέσσερις πλειστηριασμούς που έχουν προγραμματιστεί να διεξαχθούν σήμερα σε συμβολαιογράφο στην εν λόγω περιοχή και οι οποίοι αφορούν οφειλές από επιχειρηματικά δάνεια υψηλότερων των 200.000 ευρώ (800.000, 420.000, 222.000 και 225.000). Επίσης, ένας και μόνο πλειστηριασμός αφορά οίκημα, το οποίο βρίσκεται στον Κορυδαλλό και δεν είναι η πρώτη κατοικία του οφειλέτη, ο οποίος διαμένει στη Βούλα Αττικής. Οι υπόλοιποι τρεις πλειστηριασμοί αφορούν υπόγεια κτίσματα και αγροτεμάχια, τα οποία επίσης δεν αποτελούν πρώτη κατοικία των οφειλετών» τονίζεται συγκεκριμένα.

«Ψεύδονται για να ληστέψουν τα σπίτια του λαού» ανέφερε ο πρόεδρος της ΛΑΕ Παναγιώτης Λαφαζάνης σχολιάζοντας την ανακοίνωση. Επιτέθηκε και προσωπικά κατά του προέδρου του Συλλόγου κατηγορώντας τον για ψεύδη και προπαγάνδα. «Εδώ εκπληστηριάζεται διαμέρισμα 71 τ.μ. στον Κορυδαλλό για χρέος 50.000 ευρώ και πρώτη προσφορά στον πλειστηριασμό 45.000 ευρώ, αίσχος» είπε μεταξύ άλλων.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Για απόπειρα ανθρωποκτονίας με δόλο κατηγορείται ο άνδρας της επίθεσης με μαχαίρι στην Ερμού

Peristeri News

Συνελήφθη γιατρός που χορηγούσε ψευδείς ιατρικές βεβαιώσεις σε αλλοδαπούς

Peristeri News

Φωτιά σε δύο σταθμευμένα αυτοκίνητα στην πλατεία Βικτωρίας

Peristeri News

Leave a Comment