PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κινητοποιήσεις διαρκείας για τους διοικητικούς δικαστές


Νεκρώνουν από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου τα Διοικητικά Δικαστήρια όπου εκδικάζεται μεταξύ άλλων και ο κύριος όγκος των φορολογικών υποθέσεων.

Νεκρώνουν από την ερχόμενη εβδομάδα και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου τα Διοικητικά Δικαστήρια όπου εκδικάζεται μεταξύ άλλων και ο κύριος όγκος των φορολογικών υποθέσεων.

Αυτό αποφάσισαν σήμερα οι διοικητικοί δικαστές στην έκτακτη γενική συνέλευση τους, διαμαρτυρόμενοι για τη μείωση των αποδοχών τους «κατά συνολικά 50% σε 2,5 χρόνια», παρά το γεγονός, όπως αναφέρουν, πως «συντέλεσαν αποκλειστικά στην επίτευξη του στόχου της μείωσης των φορολογικών υποθέσεων, για τον αριθμό των οποίων, δεν ευθύνονται αυτοί, και τούτο, χειριζόμενοι αριθμό υποθέσεων που σε πολλές περιπτώσεις υπερέβη σε σημαντικό ποσοστό τα όρια που τίθενται από τους κανονισμούς λειτουργίας των δικαστηρίων τους».

Όπως και οι συνάδελφοί τους, του Συμβουλίου της Επικρατείας, προαναγγέλλουν προσφυγές κατά των μειώσεων στα δικαστήρια καθώς επίσης και

-την αυτεπάγγελτη αναβολή της συζήτησης όλων των υποθέσεων που εκδικάζονται στα Διοικητικά Πρωτοδικεία και Εφετεία της χώρας, από την έναρξη του δικαστικού έτους και μέχρι τις 30 Σεπτεμβρίου 2012.

-τη μη δημοσίευση, κατά το ίδιο χρονικό διάστημα δικαστικών αποφάσεων, πλην όλως εξαιρετικών περιπτώσεων.

-την αποχή, κατά το ίδιο διάστημα, από οποιαδήποτε διοικητικής φύσεως εργασία, ή έργο, μη συνδεόμενο με τα δικαιοδοτικά καθήκοντα.

-τη συμμετοχή στην πανδικαστική συγκέντρωση της 17ης Σεπτεμβρίου 2012.

-την επεξεργασία και κατάθεση, σε συνεργασία και με τις άλλες Δικαστικές Ενώσεις, ενδίκων βοηθημάτων στα αρμόδια Δικαστήρια, για την αποκατάσταση των μισθολογικών αδικιών σε βάρος των Δικαστικών Λειτουργών».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Κορυφώνεται η κίνηση στην πασχαλινή αγορά

Peristeri News

Μεγαλοπρεπείς οι Επιτάφιοι στις εκκλησίες του Περιστερίου (photos)

Peristeri News

Κορυφώνεται η έξοδος των εκδρομέων με αυτοκίνητα, πλοία και αεροπλάνα

Peristeri News

Leave a Comment