PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κινηματογραφική καταδίωξη στην Εθνική Οδό, νεκρός ο οδηγός


Κινηματογραφική καταδίωξη με αιματηρή κατάληξη σημειώθηκε το πρωί στην Εθνική Οδό Λαμίας – Αθηνών, όταν αστυνομικοί προσπάθησαν να σταματήσουν οδηγό που κινείτο ανάποδα στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη.

Νεκρός ανασύρθηκε από τα συντρίμμια του λευκού Opel Corsa ο οδηγός, που με μεγάλη ταχύτητα έπεσε πάνω σε δύο περιπολικά της αστυνομίας στο τέλος μιας κινηματογραφικής καταδίωξης σε μπλόκο που έστησε η αστυνομία στα διόδια της Τραγάνας.

Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινούνταν στο αντίθετο ρεύμα της εθνικής οδού, είχε διανύσει μια απόσταση 180 περίπου χιλιομέτρων, προκαλώντας τον τρόμο των οδηγών. Περιπολικά της Αστυνομικής Διεύθυνσης Μαγνησίας προσπάθησαν αρκετές φορές να του κλείσουν τον δρόμο, αλλά μάταια.

Ο οδηγός ξεπερνούσε τα εμπόδια το ένα μετά το άλλο. Το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο δράστης είχε σπασμένο παρμπρίζ, ενώ ο ίδιος βρισκόταν σε έξαλλη κατάσταση πετώντας αντικείμενα από το αυτοκίνητο.

Οι αστυνομικοί μετά τις απεγνωσμένες προσπάθειες να το σταματήσουν, διέκοψαν σε διάφορα σημεία την κυκλοφορία στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη, με κατεύθυνση προς Λαμίας και Αθήνα.

Ούτε τα διόδια της Πελασγίας στάθηκαν εμπόδιο για τον οδηγό τα οποία προσπέρασε, ενώ στην καταδίωξη συμμετείχαν -εκτός από περιπολικά της Μαγνησίας- και περιπολικά της Φθιώτιδας. Είναι χαρακτηριστικό ότι όσες φορές προσπάθησαν να τον πλησιάσουν αστυνομικοί με περιπολικά, ο οδηγός είτε τα εμβόλισε είτε πετούσε διάφορα αντικείμενα κατά των αστυνομικών.

Το επόμενο ραντεβού ήταν στην περιοχή της Φθιώτιδας. Περισσότερα από 8 περιπολικά βρίσκονταν πίσω του προσπαθώντας να ακινητοποιήσουν το οδηγό. Σα να μη συνέβαινε τίποτα αυτός έσπασε τις μπάρες στα διόδια της Μαυρομανδήλας λίγο πριν από τη Λαμία και συνέχισε περνώντας τη Λαμία.

Στην πορεία από τη Λαμία προς την Αθήνα, κινούμενος πάντα στο αντίθετο ρεύμα, προσπάθησε αρκετές φορές να εμβολίσει περιπολικά που προσπαθούσαν να τον πλησιάσουν και σε δύο περιπτώσεις χτύπησε τα περιπολικά.

Είναι χαρακτηριστικό ότι οι αστυνομικοί κάνοντας τεχνική ανάσχεση στο ρεύμα προς Θεσσαλονίκη απέτρεψαν την πιθανότητα να βρεθούν εμπλεκόμενοι σε τροχαίο δυστύχημα αμέριμνοι οδηγοί που κινούνταν στο ρεύμα από Αθήνα προς Θεσσαλονίκη. Περισσότερα από 10 περιπολικά της αστυνομίας προσπαθούσαν να τον σταματήσουν, από την Λαμία μέχρι τα Καμένα Βούρλα, αλλά μάταια.

Στα διόδια της Τραγάνας τοποθετήθηκαν φορτηγά αυτοκίνητα, αλλά και περιπολικά, μπροστά στις μπάρες κλείνοντας τις διόδους και απομακρύνθηκαν οι αστυνομικοί με συνέπεια τρία λεπτά μετά τις 9 το αυτοκίνητο να πέσει πάνω στο μπλόκο προκαλώντας σοβαρές ζημιές σε 2 περιπολικά και ένα φορτηγό.

Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία η καταγωγή του οδηγού είναι από την περιοχή των Φαρσάλων και ειναι νεκρός.

 

Πηγή φωτό: Lamiareport.gr

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Περιστέρι: Video που σοκάρει με πτώση αναβάτη πατινιού στη μέση του δρόμου

Peristeri News

Κατάθεση ψυχής από τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών

Peristeri News

ΕΕΚΕ: Ακατάσχετοι λογαριασμοί στα χαρτιά

Peristeri News

Leave a Comment