Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κίνημα Αλλαγής για Θεοχαρόπουλο: Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Με ένα σύντομο, αλλά άκρως αιχμηρό σχόλιο αντιδρά το Κίνημα Αλλαγής στην τοποθέτηση του Θανάση Θεοχαρόπουλου στο υπουργείο Τουρισμού.

«Η συναλλαγή ολοκληρώθηκε. Ο τουρίστας βρήκε τον προορισμό του» γράφει το Γραφείο Τύπου του κόμματος στην ανακοίνωσή του.

Υπενθυμίζεται ότι τον περασμένο Ιανουάριο ο κ. Θεοχαρόπουλος διεγράφη από την Κοινοβουλευτική Ομάδα της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, λόγω της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡνα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών.

Η αποχώρηση της ΔΗΜΑΡ από το ΚΙΝΑΛ οριστικοποιήθηκε στις 10 Φεβρουαρίου 2019. Από τις 6 Απριλίου το κόμμα συμμετέχει στην Προοδευτική Συμμαχία, στο πλαίσιο της απόφασης της Κεντρικής Επιτροπής της ΔΗΜΑΡ για συμπόρευση με το ΣΥΡΙΖΑ στη βάση προγραμματικής συμφωνίας που συνάφθηκε μεταξύ των δύο κομμάτων.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Αβραμόπουλος: Ανακλήθηκε το ένταλμα για το Qatargate – Κλείνει ο φάκελος στο Εφετείο

Peristerinews.gr Newsroom

52ο Φεστιβάλ ΚΝΕ – «Οδηγητή»: Το Σάββατο η ομιλία Κουτσούμπα στο Πάρκο Τρίτση

Peristerinews.gr Newsroom

Βουλή: Άρση ασυλίας για Δημήτρη Αβραμόπουλο και Ζωής Κωνσταντοπούλου

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment