PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κίνδυνος από Φυτανίδη, δεν ανησυχεί ο Ατρόμητος


Την άδεια συμμετοχής του Ατρόμητου για το προσεχές πρωτάθλημα της Super League αποφάσισε να ανακαλέσει το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της ΕΠΟ, μετά τις ενέργειες της πλευράς του Σωκράτη Φυτανίδη.

Ο λόγος σύμφωνα με την ανακοίνωση της ΕΠΟ είναι «λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών», γεγονός που προκαλεί ερωτηματικά για το τι μέλλει γενέσθαι, αφού περίπτωση υποβιβασμού (λόγω μη χορήγησης πιστοποιητιού) υπάρχει μόνο σε περίπτωση οφειλών προς την πλευρά ενός παίκτη ή άλλου εργαζομένου.

Η ανακοίνωση

«Το Πρωτοβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, κατά την από 1η Αυγούστου συνεδρίασή του, αποφάσισε την ανάκληση της χορηγηθείσας – με την υπ’ αριθ. 3/15.05.2017 απόφαση – άδειας συμμετοχής στις διοργανώσεις SUPER LEAGUE περιόδου 2017-2018, της ΠΑΕ με την επωνυμία «ΠΑΕ ΑΠΣ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ 1923», λόγω μη συμμόρφωσης με το κριτήριο που αφορά την ύπαρξη πρόσθετων ιδιωτικών, μη γνωστοποιηθέντων στην ΕΠΟ, συμφωνητικών».

Σε κάθε περίπτωση, από τον Ατρόμητο δηλώνουν κατηγορηματικά ότι δεν ανησυχούν και ετοιμάζονται ήδη για την υπόθεση ώστε να εκδικαστεί σε δεύτερο βαθμό, υποβάλλοντας έφεση.

Μάλιστα, ο Γιώργος Σπανός προχώρησε και σε γραπτή δήλωση μέσω του επίσημου σάιτ της ομάδας.

«Θεωρούμε εσφαλμένη και πέρα ως πέρα άδικη την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου Αδειοδότησης της ΕΠΟ. Λυπούμαστε που το ποδόσφαιρο σήμερα δεν προστατεύει υγιείς εταιρείες αλλά υιοθετεί με τις αποφάσεις του εκβιαστικές και αθέμιτες πρακτικές.

Είμαστε απόλυτα πεπεισμένοι για την αρτιότητα των θέσεων μας που θα τις παρουσιάσουμε στο Δευτεροβάθμιο Όργανο Αδειοδότησης και θα πετύχουμε την τελική μας δικαίωση».

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Τέλος από τον Ατρόμητο ο Σάσα Ίλιτς

Peristeri News

Στην 4η θέση του Basketball Champions League το Περιστέρι (pics)

Peristeri News

Ήττα του Ατρόμητου στο Αγρίνιο – Ένα ματς για την ολοκλήρωση των playouts

Peristeri News

Leave a Comment