Viber
PeristeriNews.gr
Διεθνή

Κίνα: Πάταξη των παράνομων τραπεζών

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Τις προσπάθειες να πατάξουν τα παράνομα τραπεζικά δίκτυα θα κλιμακώσουν φέτος οι αρμόδιες τραπεζικές αρχές στην Κίνα, καθώς η μείωση της ανάπτυξης στην κινεζική οικονομία, αλλά και η αστάθεια στην πραγματική οικονομία της Κίνας, οδηγούν σε σημαντική εκροή οικονομικών κεφαλαίων.

«Θα εξακολουθήσουμε να συνεργαζόμαστε με τις αρχές ασφάλειας, αλλά και άλλες υπηρεσίες προκειμένου να εντοπίσουμε τη λειτουργία παράνομων τραπεζών, αλλά και τους ανθρώπους οι οποίοι, συνεργάζονται με αυτές, ώστε να μπλοκάρουμε την παράνομη εξαγωγή οικονομικών κεφαλαίων» δήλωσε ο Ζανγκ Σένγκουι, διευθυντής της κινεζικής υπηρεσίας ελέγχου συναλλάγματος (SAFE).

Τα κεφάλαια που διακινήθηκαν από το παράνομο δίκτυο τραπεζών εκτιμάται ότι ξεπέρασαν το 1 τρισ. γουάν, μέσα στο 2015, προκαλώντας την ανησυχία των κινεζικών αρχών.


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Πυροβολισμοί έξω από σχολείο στην Τουρκία

Peristerinews.gr Newsroom

Σι Τζινπίνγκ – Τραμπ: Νέα συνάντηση κορυφής στις ΗΠΑ

Peristerinews.gr Newsroom

Η κλιμάκωση των Χούθι ανησυχεί και την Κίνα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment