PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κηδεύτηκε ο Νίκος Θέμελης


Παρουσία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, πολλών μελών του Υπουργικού Συμβουλιου και βουλευτών.

Παρουσία του Πρωθυπουργού Γιώργου Παπανδρέου, του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, πολλών μελών του Υπουργικού Συμβουλιου και βουλευτών κηδεύτηκε το μεσημέρι ο Νίκος Θέμελης.

Ο Νίκος Θέμελης άφησε την τελευταία του πνοή το απόγευμα του Σαββάτου, σε ηλικία 64 ετών ύστερα απο πολυετή μάχη με την επάρατη ασθένεια.

Γεννήθηκε στην Αθήνα το 1947. Τελείωσε την Γερμανική Σχολή Αθηνών και σπούδασε νομικά στο Πανεπιστήμιο της Θεσσαλονίκης ενώ συνέχισε τις σπουδές του στη Γερμανία όπου το 1975 έκανε και το διδακτορικό του σε θέματα ευρωπαϊκών κοινοτήτων.

Εργάστηκε στην Αγροτική Τράπεζα, στο υπουργείο Οικονομικών και στη Νομική Υπηρεσία του Συμβουλίου Υπουργών στις Βρυξέλλες.

Από το 1981 υπήρξε συνεργάτης του πρώην Πρωθυπουργού Κώστα Σημίτη, ακολουθώντας τον στα υπουργεία Γεωργίας, Εθνικής Οικονομίας, Παιδείας, Βιομηχανίας καθώς στα πρωθυπουργικά του καθήκοντα μεταξύ 1996-2004.

Έχει εκδώσει τα μυθιστορήματα: Η αναζήτηση (1998), Η ανατροπή (2000), Η αναλαμπή (2003), Για μια συντροφιά ανάμεσά μας (2005), Μια ζωή δυο ζωές (2007) και Οι αλήθειες των άλλων (2008).

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Ιδιώτες παθολόγοι ή γενικοί γιατροί εντάσσονται στον Προσωπικό Γιατρό

Peristeri News

Ελεύθερος ο 22χρονος που κατηγορείται για απόπειρα αρπαγής 16χρονης στο Χαϊδάρι

Peristeri News

Έκτακτη διακοπή νερού σήμερα στο Περιστέρι

Peristeri News

Leave a Comment