PeristeriNews.gr
Κοινωνία

Κερδίστε σε διαγωνισμό ένα βιβλίο best seller από τα Βιβλιοπωλεία ΠΟΘΗΤΟΣ


Το PeristeriNews.gr σε συνεργασία με τα Βιβλιοπωλεία ΠΟΘΗΤΟΣ προσφέρουν στους αναγνώστες του το best seller βιβλίο του Dan Brown, Inferno.

Το PeristeriNews.gr σε συνεργασία με τα Βιβλιοπωλεία ΠΟΘΗΤΟΣ προσφέρουν στους αναγνώστες του το best seller βιβλίο του Dan Brown, Inferno.

Από σήμερα 30 Σεπτεμβρίου μέχρι τις 15 Οκτωβρίου μπείτε στην κλήρωση για ένα βιβλίο του επιτυχημένου συγγραφέα με βιβλία όπως ο Κώδικας Da Vinci.

Για να μπέιτε στην κλήρωση πατήστε «like/μου αρέσει» στη σελίδα του Peristerinews.gr στο facebook και σχολιάστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα την βρείτε στα παρακάτω link :

(Κλικ στη φωτό για είσοδο στο διαγωνισμό)

Ψάξε και θα βρεις.

Αυτή η φράση επιστρέφει διαρκώς, σαν ηχώ, στο μυαλό του διάσημου καθηγητή του Χάρβαρντ Ρόμπερτ Λάνγκτον, ο οποίος ξυπνά σε ένα θάλαμο νοσοκομείου, ανήμπορος να θυμηθεί πώς ακριβώς κατέληξε εκεί. Ούτε μπορεί να καταλάβει πώς βρέθηκε στο σακάκι του ένα μυστηριώδες, μακάβριο αντικείμενο.

Έπειτα από μια επίθεση εναντίον του, ο Λάνγκτον και η νεαρή γιατρός Σιένα Μπρουκς μπλέκουν σε μια ανελέητη καταδίωξη στους δρόμους της Φλωρεντίας. Ο Λάνγκτον όμως γνωρίζει τα κρυφά περάσματα και τα αρχαία μυστικά της πόλης και αυτή είναι η μόνη ελπίδα να ξεφύγουν από τους άγνωστους διώκτες τους.

Με οδηγό στίχους από τη Θεία Κωμωδία του Δάντη, ο Λάνγκτον και η Σιένα πρέπει να αποκρυπτογραφήσουν μια σειρά από κώδικες που κρύβονται σε περίφημα αναγεννησιακά έργα τέχνης – γλυπτά, πίνακες και κτίρια. Μόνο με τον τρόπο αυτόν μπορούν να βρουν τις απαντήσεις σε ένα γρίφο που ίσως τους βοηθήσει να σώσουν τον κόσμο από μια τρομερή απειλή…

Εμπνευσμένο από το κορυφαίο αριστούργημα της παγκόσμιας λογοτεχνίας, το INFERNO είναι το πιο συναρπαστικό, το πιο προκλητικό και το πλέον καταιγιστικό μυθιστόρημα που υπογράφει μέχρι τώρα ο Νταν Μπράουν, ένα θρίλερ που κόβει την ανάσα και διαβάζεται μονορούφι, από την πρώτη μέχρι την τελευταία σελίδα.

Βιβλιοπωλεία ΠΟΘΗΤΟΣ


Στο κατάστημα όλα τα βιβλία που κυκλοφορούν έχουν έκπτωση από 20% έως 70% και θα βρείτε πολλούς γνωστούς τίτλους βιβλίων μόνο με 3 ευρώ!

Κατάστημα Περιστερίου : Βασ. Αλεξάνδρου 88, 12134

Τηλ. : 210.5725177

Fax : 210.3813536

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Συνεχίζονται οι διαμαρτυρίες για το Μουσείο ΕΑΜικής Εθνικής Αντίστασης στο Περιστέρι

Peristeri News

Θερμότερος όλων των εποχών ο φετινός χειμώνας στην Ελλάδα

Peristeri News

Αλλάζει και πάλι το ανοιξιάτικο σκηνικό του καιρού – Καταιγίδες στην Αττική

Peristeri News

Leave a Comment