PeristeriNews.gr
Περιφέρεια Αττικής

Κεντρική προεκλογική συγκέντρωση του Γ. Δημαρά


Την ταυτότητα του συνδυασμού του ανέπτυξε στην κεντρική ομιλία του, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας στο κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» Δήμου Περιστερίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης.

Την ταυτότητα του συνδυασμού του ανέπτυξε στην κεντρική ομιλία του, το βράδυ της περασμένης Δευτέρας, στο κλειστό Γυμναστήριο «Ανδρέας Παπανδρέου» Δήμου Περιστερίου, ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Γιάννης Δημαράς.

Ειδικότερα, ο κ. Δημαράς τόνισε πως δεν στηρίζεται από κανένα κόμμα, αλλά έχει σύμμαχους μόνο τους πολίτες. Καταφέρθηκε κατά των κομμάτων που «παίρνουν από το χέρι τους υποψήφιους και τους περιφέρουν», κομμάτων που εκβιάζουν την κοινωνία, όπως είπε χαρακτηριστικά.

«Ως πότε θα εκβιάζουν τον κόσμο με ψευτο -διλήμματα. Ως πότε θα ρίχνουν λάσπη;», αναρωτήθηκε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης. Αναφέρθηκε επίσης στην κριτική που του γίνεται και πως το μόνο που λένε για αυτόν είναι πως είναι καλό παιδί: «Ισχυρίζονται ότι το μόνο που έχω να καταθέσω είναι το συμπαθητικό μου προφίλ. Ότι είμαι απλά ένα “καλό παιδί”».

«Ε, λοιπόν τους απαντώ ότι τόσα χρόνια κρίνομαι από τους πολίτες σε διάφορες εκλογικές αναμετρήσεις και κερδίζω την εμπιστοσύνη τους. Και όλοι ξέρουν ότι οι εκλογές δεν είναι καλλιστεία καλοσύνης», απάντησε.

Ο συνδυασμός του, «Άρμα Πολιτών», είπε ο κ. Δημαράς, θα διαχειριστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι πολίτες της Αττικής: «Δεν αγωνιζόμαστε – δήλωσε – για να χρωματίσουμε κομματικά τον χάρτη το βράδυ των εκλογών. Γι αυτό αγωνιούν άλλοι».

Μεγάλη έκταση στην ομιλία του έδωσε στο ότι – όπως είπε – δέχεται «πόλεμο λάσπης διαφόρων, που προσπαθούν να απαξιώσουν την υποψηφιότητά μου.

Προσπαθούν να χειραγωγήσουν τους πολίτες που τους έχουν γυρίσει την πλάτη, όμως με ψέματα, με χτυπήματα κάτω από τη μέση, με εκβιασμούς. Κάνουν τα πάντα να μας σταματήσουν.

Αλλά όσα κι αν προσπαθούν, δεν μπορούν να αλλοιώσουν τη βούληση των πολιτών». Μετά την ομιλία ακολούθησε μουσικό πρόγραμμα με γνωστούς καλλιτέχνες.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

ΕΝΠΕ: Πρώτη η παράταξη του Απόστολου Τζιτζικώστα

Peristeri News

Μήνυση του Ν. Χαρδαλιά για τις δολιοφθορές στον υποθαλάσσιο αγωγό νερού της Αίγινας

Peristeri News

Ν. Χαρδαλιάς: Ξεκινάμε από τη Δυτική Αττική για να σχεδιάσουμε το αύριο

Peristeri News

Leave a Comment