PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κεντέρης – Θάνου: «Αθώοι λόγω αμφιβολιών»


Επισήμανε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών Γαληνός Μπρης.

«Δεν έχουμε στοιχεία για να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι είναι σκηνοθετημένο το τροχαίο που είχαν οι Κώστας Κεντέρης και Κατερίνα Θάνου» επισήμανε στην αγόρευσή του ο εισαγγελέας του Τριμελούς Εφετείου Αθηνών Γαληνός Μπρης εισηγούμενος την αθώωση λόγω αμφιβολιών – για όλους τους κατηγορουμένους.

Ο εισαγγελικός λειτουργός είχε εντελώς διαφορετική άποψη για την υπόθεση από τους δικαστές, οι οποίοι πρωτοδίκως είχαν αποφανθεί ότι το επίμαχο τροχαίο δεν έγινε ποτέ και είχαν καταδικάσει όλους τους εμπλεκόμενους σε ποινές φυλάκισης από 6 ώς 33 μήνες με αναστολή.

Αντίθετα, ο εισαγγελέας πρότεινε να κριθεί ένοχος ο Χρ. Τζέκος για το πλημμέλημα της κατοχής απαγορευμένων ουσιών που βρέθηκαν στα γραφεία της εταιρείας του.

Αθώους έκρινε σε δεύτερο βαθμό το Τριμελές Εφετείο Πλημμελημάτων τους Ολυμπιονίκες Κεντέρη και Θάνου, για το περιβόητο τροχαίο την παραμονή της έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2004.

Αντίθετα στον Χρήσο Τζέκο επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 12 μηνών με τριετή αναστολή για κατοχή και φύλαξη παράνομων ουσιών.

Η απόφαση των τριών δικαστών ήταν ομόφωνη.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Νίκη μετά από καιρό για τον Ατρόμητο απέναντι στη Λαμία

Peristeri News

Λευκή ισοπαλία για τον Ατρόμητο στις Σέρρες

Peristeri News

Πραγματοποιήθηκε η εθελοντική αιμοδοσία Ατρόμητου και Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού

Peristeri News

Leave a Comment