PeristeriNews.gr
Αθλητικά

Κεκλεισμένων των θυρών το ΑΕΚ-Ατρόμητος


Χωρίς την παρουσία των οπαδών της ΑΕΚ θα πραγματοποιηθεί το ματς του Ατρόμητου για την 8η αγωνιστική (23/10, 19:30) στο ΟΑΚΑ, αφού οι «κιτρινόμαυροι» τιμωρήθηκαν με δύο αγωνιστικές λόγω της συμπεριφοράς των οπαδών στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Σημειώνεται ότι η ΑΕΚ έχει δικαίωμα έφεσης, ωστόσο θεωρείται εξαιρετικά δύσκολο ακόμα και να μειωθεί η τιμωρία να εξαλειφθεί τελείως, κάτι που σημαίνει ότι είναι απίθανο να ανατραπούν τα δεδομένα, αφού το ματς με τον Ατρόμητο είναι το πρώτο της ποινής που πρέπει να εκτίσει η «Ένωση».

Αναλυτικά:

Α) ΠΑΕ AEK: «Βάσει των αναφερομένων στο από 24/09/2017 Φύλλο Αγώνα, το οποίο σας γνωστοποιήθηκε, κατ’ άρθρο 15 του Κανονισμού Αγώνων Ποδοσφαίρου (Κ.Α.Π.) στην από 24/09/2017 Έκθεση Παρατηρητή Αγώνα και στην υπ’ αριθμ. πρωτ. 2247/17/1915915 από 26/09/2017 Έκθεση της Αστυνομίας, σε συνδυασμό και με τον οπτικοακουστικό υλικό φορέα εγγραφής εικόνας και ήχου (DVD), στον οποίο αποτυπώνεται ο επίμαχος ποδοσφαιρικός αγώνας»: Για τη συμπεριφορά των φιλάθλων της: συνολική χρηματική ποινή τριάντα δύο χιλιάδων ευρώ καθώς και ποινή διεξαγωγής αγώνα χωρίς θεατές δύο (2) αγωνιστικών.

Ακολουθήστε το PeristeriNews.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις για το Περιστέρι και όχι μόνο!







Related posts

Αυτό είναι το πρόγραμμα του Ατρόμητου στα playouts

Peristeri News

Δεν μπόρεσε να αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό το Περιστέρι (vid)

Peristeri News

Έφυγε με το βαθμό από τα Γιάννενα ο Ατρόμητος

Peristeri News

Leave a Comment