Viber
PeristeriNews.gr
Πολιτική

Κεφαλογιάννη: Κερδισμένη μάχη η διατήρηση του ΦΠΑ εστίασης στο 13%

Δείτε περισσότερα άρθρα μας στα αποτελέσματα αναζήτησης

Add Peristerinews.gr on Google ↗

Δήλωσε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον συντελεστή 13%.

«H διατήρηση του μειωμένου ΦΠΑ στην εστίαση, το 2014, αποτελεί για τον ελληνικό τουρισμό μια κερδισμένη μάχη» δήλωσε η υπουργός Τουρισμού κυρία Όλγα Κεφαλογιάννη απαντώντας σε ερώτηση δημοσιογράφου για τον συντελεστή 13%.

Όπως είπε, το γεγονός τούτο «στηρίζει την ανταγωνιστικότητα του τουριστικού μας προϊόντος και συμβάλλει στην περαιτέρω ανάπτυξη του τομέα, που κατά γενική παραδοχή, αποτελεί βασικό πυλώνα της οικονομίας μας».

Σύμφωνα με την υπουργό, «το γεγονός της διατήρησης του ΦΠΑ στην εστίαση στο 13% διαμορφώνει το κατάλληλο περιβάλλον για τη συγκράτηση των τιμών στην αγορά. Οι επιχειρηματίες θα πρέπει να το αξιοποιήσουν προς όφελος των ιδίων και της εθνικής οικονομίας γενικότερα».


Κάντε εγγραφή στο κανάλι του PeristeriNews.gr στο Viber ή επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας εδώ





Related posts

Κυρ. Μητσοτάκης: 4 νέα μέτρα για την ακρίβεια

Peristerinews.gr Newsroom

Ν. Ανδρουλάκης: Απέναντι στην ακρίβεια χρειάζονται μέτρα, όχι αλαζονεία

Peristerinews.gr Newsroom

Δ. Κουτσούμπας από το πάρκο Τρίτση: «Σοσιαλισμός ή βαρβαρότητα» το δίλημμα του σήμερα

Peristerinews.gr Newsroom

Leave a Comment